Έξυπνες ιδέες για ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο

2013-09-05 08:49
10 έξυπνες ιδέες για ένα super δωμάτιο
 
 
 
 
 
 

Δημιουργικές προτάσεις και έξυπνες λύσεις για να μεταμορφώσετε με στυλ τον πιο χαρούμενο χώρο του σπιτιού, το παιδικό δωμάτιο.


Δημιουργήστε τον προσωπικό του χώρο! Ένα χώρο όμορφο και χαρούμενο με ανατρεπτικά στοιχεία, που να του προκαλούν την φαντασία, αλλά και να παίρνει μηνύματα μέσα από αυτόν. Ο προσωπικός του χώρος σε αυτήν τρυφερή ηλικία πρέπει να είναι όμορφος, γεμάτος εικόνες, ώστε να του ερεθίζει την φαντασία και λειτουργικός, για να περνάει ευχάριστα και δημιουργικά. 
 


Ένα sticker – δέντρο μπορεί να αντικαταστήσει με τον πιο καλαίσθητο τρόπο τη ραφιέρα για τα κουκλάκια του. Κρεμάστε τα στα κλαδιά του και έτοιμο το «οπωροφόρο» σας.  Για τους μικρούς μας καλλιτέχνες, αυτός ο τεράστιος μαυροπίνακας θα φανεί πολύ χρήσιμος.  Το vintage style ταιριάζει πολύ στο παιδικό δωμάτιο. Βάψτε σε μία έντονη απόχρωση την αντικέ ντουλάπα της γιαγιάς και δώστε χρώμα στον χώρο του.

 

Σχεδιάστε το περίγραμμα ενός σπιτιού περιμετρικά στον τοίχο, πίσω από μια απλή συρταριέρα και δώστε στον χώρο του τρισδιάστατη αίσθηση.

  

Μια εξαθέσια ραφιέρα με λίγη φαντασία μεταμορφώνεται πανεύκολα σε ονειρικό κουκλόσπιτο.

 

Τα γωνιακά ράφια αποτελούν μια πρακτική και έξυπνη λύση όταν ο χώρος του παιδικού δωματίου είναι περιορισμένος  Η νέα τάση στη διακόσμηση λέγεται μινιμαλισμός. Μην την φοβηθείτε και για το βρεφικό δωμάτιο.

  

Τα παιδιά λατρεύουν τα μικρά καταφύγια. Μια σκηνή δεν θα διακοσμήσει απλά τον χώρο του, αλλά θα του προσφέρει και αυτήν την αίσθηση της απομόνωσης που πολλές φορές έχει ανάγκη.  Η επιλογή δύο ή περισσοτέρων αποχρώσεων από το ίδιο χρώμα μπορούν να δώσουν Cosy style σε ένα απόλυτα λιτό, βρεφικό δωμάτιο.

 

Τα παιδιά λατρεύουν να σκαρφαλώνουν. Μια απλή αλλά και έξυπνη ιδέα είναι να κατασκευάσετε μια μικρή πίστα αναρρίχησης καρφώνοντας πάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια –την οποία έχετε στερεώσει γερά στον τοίχο- κομμάτια ξύλου που όμως πριν θα έχετε λουστράρει.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.plastelhome.gr θα βρείτε τα πάντα για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Παιδικά χαλιά, ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα, φωτιστικά, σεντόνια με αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

—————

Πίσω