Ανανεώστε τους χώρους του σπιτιού σας με πολύχρωμα μοτίβα

2013-11-04 13:03
  • Τα λουλούδια είτε ως μοτίβα σε υφάσματα και ταπετσαρίες είτε ως στοιχεία διακόσμησης εκπροσωπούν μία από τις πιο διαχρονικές τάσεις. Χάρη στις διαφορετικές εκδοχές τους –φουτουριστικά, εξωτικά, ρομαντικά–, έχουν την ικανότητα να ταιριάζουν τόσο σε σπίτια με country ύφος όσο και σε μοντέρνα αστικά διαμερίσματα. Γενικότερα όλα τα μοτίβα, είτε πρόκειται για λουλούδια, σχήματα, ρίγες κ.α. συνιστούν ένα δυναμικό στοιχείο διακόσμησης για όλους τους χώρους του σπιτιού.
  • Ο φωτισμός αποτελεί βασικό στοιχείο της διακόσμησης ενός χώρου. Ένα ιδιαίτερο φωτιστικό οροφής με πολύχρωμα ή μονόχρωμα λουλούδια είναι ικανό να χαρίσει μια ισχυρή δόση ρομαντισμού στο σαλόνι του σπιτιού σου.
  • Η κουζίνα είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο «φιλικούς» χώρους για τα floral μοτίβα. Υπέροχα σερβίτσια φαγητού, διακοσμητικές πιατέλες και σουπλά σε σχήμα λουλουδιών θα δώσουν μια χαρούμενη πινελιά στο οικογενειακό τραπέζι.

Μεγάλη ποικιλία σε φωτοταπετσαρίες για όλα τα γούστα καθώς και διακοσμητικά μαξιλάρια  θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.plastelhome.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

 

—————

Πίσω