ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ WESTINGHOUSE ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΤΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ Κ.Α.

2013-06-26 14:07

 

Οι ανεμιστήρες οροφής της εταιρείας Plasteldeco συνιστούν την ιδανική λύση για τις ζεστές ημέρες και νύχτες του Καλοκαιριού.

Είναι ιδανικοί για το παιδικό δωμάτιο καθώς συνιστούν την πιο υγιεινή λύση για τα δροσίσετε τα μικρούλια σας, χωρίς να έχετε τον φόβο να κρυώσουν  ή να εμφανίσουν αλλεργίες.

Από αισθητικής πλευράς, η εταιρεία PLASTELDECO έχει φροντίσει ώστε οι ανεμιστήρες οροφής να μπορούν να εναρμονισθούν πλήρως σε ένα χαρούμενο παιδικό δωμάτιο, καθώς σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε από μια τεράστια ποικιλία παιδικών κι άλλων εικόνων για τα πτερύγια του ανεμιστήρια ή ακόμα να επιλέξετε μια δική σας εικόνα.

·  Είναι διπλής ενέργειας, δηλαδή με δεξιόστροφη περιστροφή ο χώρος θερμαίνεται το χειμώνα ενώ με αριστερόστροφη ο χώρος κλιματίζεται το καλοκαίρι.

·  Ο κινητήρας του ανεμιστήρα είναι αθόρυβος.

·  Πρόκειται για υγιεινή, οικονομική και εύκολη λύση για την αντιμετώπιση της ζέστης, αποφεύγοντας τις δυσάρεστες επιπτώσεις των κλιματιστικών στην υγεία του ανθρώπου και στο περιβάλλον.

·  Είναι κομψός εκτός από πρακτικός και αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο για τον χώρο σας

O ανεμιστήρας οροφής έχει την δυνατότητα να αναδεύει κατακόρυφα τα χαμηλά δροσερά ρεύματα του δωματίου με τα υψηλά θερμά ρεύματα και να διοχετεύει τελικά ένα καλύτερο ρεύμα αέρα, πιο ομοιόμορφα από τον δαπέδου.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ


Οι ανεμιστήρες οροφής έχουν πρακτική χρήση και τον χειμώνα, καθώς με ανάποδη λειτουργία των πτερυγίων έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν τον ζεστό αέρα από το ταβάνι προς το πάτωμα και να μειώσουν έτσι την απόδοση και την κατανάλωση του καλοριφέρ.
 

Υλικό φτερών

MDF

Διάμετρος φτερών

105 cm ή 42 ίντσες

Λοιπά χαρακτηριστικά

Ικανός να κλιματίσει επαρκώς χώρο 15 τ.μ

Τηλεχειρισμός

Η συσκευασία δε συμπεριλαμβάνει τηλεχειρισμό, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τηλεχειριστήριο.

Φωτισμός

Είναι συμβατός με 1 λάμπα 60 W Ε27. Η λάμπα συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα: https://www.plasteldeco.com/ceilingfans/

 

—————

Πίσω