ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

2011-05-15 20:14

Ζήστε  μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Μια μοναδική εμπειρία περιμένει όλους όσοι βρεθούν το φετινό καλοκαίρι εντός των των τοιχών της Αθήνας. Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το μεγαλύτερο ζωολογικό πάρκο της Νοτιανατολικής Ευρώπης, αποτελεί το φετινό καλοκαίρι τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους,  προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των 2000 ζώων που ζουν στις εγκαταστάσεις του.

Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 9π.μ. έως τη δύση του ηλίου, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

συνδυάζοντας ενημέρωση και ψυχαγωγία, μεταφέρει όσους βρεθούν στις εγκαταστάσεις του στην «Αφρικανική Σαβάνα», στον «Κόσμο των Μαϊμούδων», στο «Ορνιθολογικό Πάρκο» καθώς και σε πολλά άλλα μέρη της γης. Επίσης παρέχει τη δυνατότητα στους μικρούς φίλους του Πάρκου να γνωρίσουν καλύτερα τα ζώα μέσα από ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο τη διασκέδαση αλλά και την ευαισθητοποίηση τους.

Παράλληλα, το «υγρό στοιχείο» είναι έντονο στο Πάρκο, με τη λειτουργία του πρώτου και μοναδικού Δελφιναρίου στην Ελλάδα, τη σημαντικότερη επέκταση του Πάρκου στα 10 χρόνια λειτουργίας του, το οποίο προσφέρει την ευκαιρία στους θεατές να γνωρίσουν τα 4 δελφίνια καθώς και τα 2 θαλάσσια λιοντάρια Καλιφόρνιας που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του,  μέσα από καθημερινές εκπαιδευτικές παραστάσεις.

Για τους λάτρεις των ζώων και όχι μόνο αλλά και για όσους επιθυμούν μια βόλτα, πέρα από τα τετριμμένα, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο περιμένει το φετινό καλοκαίρι, όλους για μια αξέχαστη βόλτα παρέα με ζώα από όλο τον κόσμο δίνοντας τη δυνατότητα ενός ταξιδιού στις πέντε ηπείρους σε μια μέρα !

Περισσότερα: https://www.atticapark.com/

 

—————

Πίσω