ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ

2013-12-21 09:23

Ένα παιδικό δωμάτιο μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όταν έχει ένα ιδιαίτερο θέμα, αγαπημένο για το παιδί σας.

Τώρα πια το παιδικό δωμάτιο δεν αρκει να είναι γαλάζιο ή ροζ, τωρα τα παιδιά εμπνέονται από το αγαπημένο τους σκηνικό, τους ήρωες που λατρέυουν, τα χομπυ τους, τις ομάδες που θαυμάζουν κ.α.

Ιδέες για θεματικά δωμάτια: H ζούγκλα, Ο βυθός, Το παλάτι με τις νεράιδες, το δάσος, το διάστημα και τόσα άλλα!

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στη δημιουργία ένος θεματικού παιδικού δωματίου είναι οι τοίχοι. Εδώ έχετε τρείς επιλογές: Μπορείτε να εφαρμόσετε στους τοίχους μια ταπετσαρία με χαριτωμένους εκπροσώπους απο το ζωικό βασίλειο, μια παιδική φωτοταπετσαρία με χαρούμενα, πολύχρωμα σκηνικά ή να ζητήσετε τη βοήθεια ενός, ειδικού σε τοιχογραφίες, εικαστικού ή ακόμα να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα τοίχου μεγάλου μεγέθους, που κυκλοφορούν στο εμπόρειο. Τα αυτοκόλλητα είναι, τις περισσότερες φορές, σε τιμές πολύ πιο προσιτές απο όλα τα άλλα.


Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή των φωτιστικών, των μικροαντικειμένων π.χ. κρεμαστρούλες, παιχνιδόκουτα, υψομετρητές και φυσικά του χαλιού Τα έπιπλα είναι προτιμότερο να είναι όσο πιο απλές επιλογές μπορούμε, γιατί ένα θεματικό δωμάτιο είναι ήδη αρκετά «φορτωμένο»*.

Στις τελευταίες πινελιές η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά! Γιατί πρέπει με μεράκι να φροντίσεται και για τα πιο μικρά. Τα πόμολα στα συρτάρια, θα βρείτε και σε αυτή την περίπτωση πολλά σε χαρούμενα σχήματα που θα ταιριάζουν στο σκηνικό σας. Οι κουρτίνες επίσης θα πρέπει να είναι στο ίδιο μοτίβο.

Κάπως έτσι λοιπόν θα λειτουργήσετε σε όποια θεματική επιλογή και αν κάνετε μαζί με το παιδί σας. Υπάρχει όμως και μια έκπληξη που αργά η γρήγορα θα σας φανερωθεί... Τώρα πια όλο το παιδικό δωμάτιο είναι ένα παιχνίδι! Απολαύστε το λοιπόν!

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα  https://www.plastelhome.grθα βρείτε τα πάντα για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Παιδικά χαλιά, ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα, φωτιστικά, σεντόνια με αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

 

—————

Πίσω