Δημιουργίκες ιδέες και προτάσεις για τη χρήση του συνθετικού δέρματος

2013-10-27 08:06

Το δέρμα θεωρούνταν ως τώρα μια πολυτελής επιλογή υλικού λόγω της απαλής του υφής και της υψηλής αισθητικής του. Ωστόσο, πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι όλο και περισσότερος κόσμος, τα τελευταία χρόνια, καταφεύγει στη χρήση συνθετικού δέρματος τόσο για οικολογικούς όσο και για πρακτικούς λόγους.

 Το συνθετικό δέρμα (ή δερματίνη) συνιστά πλέον την κορυφαία επιλογή για τους περισσότερους κατασκευαστές αλλά και καταναλωτές. Είναι περισσότερο ελαστικό από το πραγματικό δέρμα , είναι μαλακό, δεν λεκιάζει, καθαρίζεται εύκολα και έχει εξίσου καλή αισθητική με το πραγματικό δέρμα.

 Το συνθετικό δέρμα είναι επίσης πολύ πιο οικονομικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να έχει ένα πολύ καλό αισθητικά αποτέλεσμα δέρματος σε προσιτή τιμή.

 Πολύς κόσμος όταν ακούει για συνθετικό δέρμα φέρνει στο νου του τις παλιότερες εκδοχές συνθετικών δερμάτων  που έδειχναν εξαιρετικά ψεύτικα και μύριζαν έντονα πλαστικό. Οι νεότερες εκδοχές συνθετικού δέρματος είναι απόλυτα ρεαλιστικές, βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσει κανείς από τα αληθινά δέρματα. 

Μεγάλη ποικιλία σε συνθετικά δέρματα μονόχρωμα και εμπριμέ για όλα τα γούστα θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.plastelhome.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 
 
 
 

 

—————

Πίσω