ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

2011-05-27 14:14

Η ταπετσαρία τοίχου αποτελεί στις μέρες μας  μια απόλυτα προσωπική υπόθεση και αντανακλά το γούστο και το στυλ που θέλει ο καθένας να προσδώσει στο χώρο που ζει ή εργάζεται. Έχει μετατραπεί σε τρόπο έκφρασης που μας επιτρέπει να μεταμορφώσουμε το χώρο μας δίνοντας του τη δική μας σφραγίδα χωρίς να χρειάζεται να διαθέσουμε μια περιουσία.

Αυτό που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει είναι ότι πλέον οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες εκτύπωσης μας επιτρέπουν χαρίσουμε στα παιδιά μας ένα δωμάτιο γεμάτο με τους αγαπημένους τους ήρωες. Νεράιδες & πριγκίπισσες Disney, ήρωες από παιδικές ταινίες και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές όπως Cars, Toy Story, Ben 10, Gormitti, Pokemon, Scooby Doo, Asterix, Μαδαγασκάρη, ο Μίκυ Μάους και η παρέα του ζωντανεύουν με χαρούμενες παραστάσεις στους τοίχους του δωματίου τους.

Θέλετε να κάνετε ταπετσαρία μια όμορφη φωτογραφία του παιδιού σας, ένα μαγευτικό τοπίο, ένα πίνακα που αγαπάτε πολύ, τώρα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε στις διαστάσεις που εσείς θα ορίσετε και χωρίς ιδιαίτερα ψηλό κόστος.

Η ταπετσαρία τοίχου μπορεί να τοποθετηθεί στους τοίχους, στις ντουλάπες ή ακόμα και στο ταβάνι του δωματίου.

Οι επιλογές  είναι πραγματικά ανεξάντλητες. Σκεφτείτε πόσο όμορφα πράγματα μπορείτε να κάνετε στο παιδικό δωμάτιο. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού μπορείτε να αναπαράγετε σε ταπετσαρία τοίχου τον αγαπημένο του ήρωα ή ηρωίδα από τις γνωστές τηλεοπτικές σειρές ή από την επικαιρότητα, μπορείτε επίσης να απεικονίσετε το σύμβολο της αγαπημένη του ομάδας ή τον αγαπημένο του αθλητή, το σύμβολο της αγαπημένης του ομάδας, τη φωτογραφία από το αγαπημένο του κατοικίδιο κ.α. Επίσης για το ταβάνι του παιδικού δωματίου μπορείτε να επιλέξετε μια παράσταση με πλανήτες, διαστημόπλοια, αεροπλάνα, σύννεφα ή έναν ουρανό με πολλά φωτεινά αστέρια. Κι αυτές είναι λίγες μόνο ιδέες από αυτές που μπορείτε να εφαρμόσετε. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα κάνει το μικρό σας ιδιαίτερα ευτυχισμένο για τον χώρο του και εσάς περιχαρείς για την επιλογής σας.

Η εταιρεία Photopaint, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας έχει να σας προτείνει μια τεράστια συλλογή σχεδίων τα οποία προσαρμόζονται στις διαστάσεις του τοίχου σας, υφίστανται ειδική επεξεργασία ώστε να προσομοιάζουν ζωγραφική στο τοίχο και εκτυπώνονται σε καλής ποιότητας βινυλική ταπετσαρία τοίχου.

Η τεχνική αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι δημιουργεί την αισθητική ζωγραφικής στο τοίχο που ταιριάζει πολύ στα παιδικά δωμάτια ενώ ταυτόχρονα οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών αναπαρίστανται ρεαλιστικά και με ιδιαίτερη επιτυχία.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://photopaint.webnode.com/photo-gallery/kidsdesigns  για να δείτε τη πλούσια συλλογή μας σε παιδικές ταπετσαρίες τοίχου. Πάνω από 500 διαφορετικά σχέδια με όλους του αγαπημένους ήρωες από τον κόσμο της Disney κι όχι μόνο.  Μπορείτε επίσης να μας στείλετε τις δικές σας ιδέες, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί τον ιδανικό χώρο για σας.

 

ΠΛΑΣΤΕΛ Γ. ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ
Ταπετσαρίες, Μοκέτες, Laminate & Stickers
Αγ. Δημητρίου 4,
Ψυρρή, όπισθεν οδού Αθηνάς
Τηλ.
              210-3218360         210-3218360
Fax. 210-3214193
http://photopaint.webnode.com/photo-gallery/kidsdesigns

 

 

 

—————

Πίσω