ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

2013-11-24 15:48

Ξεκινήστε παρατηρώντας τον τροχό των χρωμάτων. Αν συνδυάσετε ένα βασικό χρώμα με αυτό που βρίσκεται απέναντί του δημιουργείτε αμέσως ένα έντονο κοντράστ.


1.Κόκκινο-πράσινο
Είναι ο συνδυασμός που μας προτείνει η φύση. Τολμήστε το στους τοίχους σε ζωηρούς τόνους σε σπίτια με μοντέρνα αντίληψη και σε πιο σκούρες αποχρώσεις σε κλασσικά σπίτια για να δώσετε μια αίσθηση βαρύτητας. Αν σας φαίνεται πολύ τολμηρό χρησιμοποιήστε τον συνδυασμό ως χρωματική λεπτομέρεια σε αντικείμενα η μικροέπιπλα αλλά πάντα σε λευκό φόντο.2.Κίτρινο-μοβ
Γοητεία και μυστήριο χαρακτηρίζει τη συνύπαρξη αυτών των δύο χρωμάτων που θυμίζει τις ακτίνες του ήλιου σε συνδυασμό με το περίγραμμά του στη δύση του. Μην τον επιλέξετε ως χρωματική επικράτηση αλλά ως επιμέρους παρέμβαση, για παράδειγμα σε παλιά πλακάκια. Προσέξτε τον τόνο του μοβ να είναι ήπιος.


3.Μπλε-πορτοκαλί
Εδώ θέλει προσοχή αν χρησιμοποιηθεί σε μικρούς χώρους γιατί αν και ζεσταίνει το χώρο, ταυτόχρονα τον μικραίνει. Εκτός αν παρεμβάλλεται έντονα από το λευκό. Ο συνδυασμός αυτών των χρωμάτων είναι ο χαρακτηριστικός της μεσογειακής αρχιτεκτονικής και προσφέρει ανάλαφρο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα σε σπίτια που τα λούζει ο ήλιος.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ, LAMINATE, ΜΟΚΕΤΕΣ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ K.A. ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

https://www.plastelhome.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 


 

—————

Πίσω