ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ MICKEY KAI THN ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

2014-01-22 08:24

Το παιδικό δωμάτιο δεν αρκει να είναι γαλάζιο ή ροζ, τωρα τα παιδιά εμπνέονται από το αγαπημένο τους σκηνικό, τους ήρωες που λατρέυουν, τα χομπυ τους, τις ομάδες που θαυμάζουν κ.α.

Yπάρχουν πολλές ιδέες για τα λεγόμενα θεματικά δωμάτια, σήμερα θα σας δώσουμε ιδέες για ένα δωμάτιο με θέμα τους πλεον αγαπημένους σε όλα τα παιδιά ήρωες της DISNEY, τον Mickey και την παρέα του.

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στη δημιουργία ένος θεματικού παιδικού δωματίου είναι οι τοίχοι. Εδώ έχετε αρκετές επιλογές: Μπορείτε να εφαρμόσετε στους τοίχους μια ταπετσαρία ή μια αυτοκόλλητη μπορντούρα, να εκτυπώσετε ένα ή περισσότερους καμβάδες με διάφορες εικόνες με τον Mickey και την παρέα του ή ακόμα να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα τοίχου μεγάλου μεγέθους, ιδανικά για τοποθέτηση σε τοίχους και ντουλάπες. Στη συνέχεια καλείστε να επιλέξετε φωτιστικό, κουρτίνες, παιδικές μπορντούρες και να ολοκληρώσετε το σκηνικό σας με το σετ σεντονιών αντίστοιχου θέματος.

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας και εμπνευστείτε.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΚΑΜΒΑΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣΠΑΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ STICKERS ΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣΠΑΙΔΙΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΛΙΑΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ: LAMINATE, ΜΟΚΕΤΕΣ, ΧΑΛΙΑ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ, ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ, KAMBAΔΕΣ K.A.

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

https://www.plastelhome.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

—————

Πίσω