Διακόσμηση με μαξιλάρια

2013-10-30 08:40

Είναι εντυπωσιακό το πως μπορεί να αλλάξει ένας χώρος προσθέτοντας απλά κάποια μαξιλάρια! Μια λύση εύκολη, οικονομική που σας δίνει το περιθώριο να κάνετε αλλαγές ανά πάσα ώρα και στιγμή.

 
love this white couch with pink cushion... if only this was practicable with kids...
via
Υπάρχουν χιλιάδες σχέδια, χρώματα και υφάσματα που μπορείτε να τα εντάξετε στον χώρο σας ανάλογα με το ύφος & το στυλ που έχει το σπίτι σας ή που θέλετε να του δώσετε.
 
via
via
Ένα από τα θετικά που έχουν τα μαξιλάρια σαν διακοσμητικό αντικείμενο είναι το ότι μπορούν να δώσουν στον χώρο σας χρώμα και ζωντάνια! Σκεφτείτε ένα μπεζ καναπέ αν του προσθέσουμε ένα μεγάλο κόκκινο μαξιλάρι! Προσθέστε ένα μωβ και ένα πορτοκαλί και αμέσως έχει αλλάξει εντελώς!
 
via
Η μόδα για τα μαξιλάρια πλέον δεν στέκεται μόνο στους καναπέδες, τις πολυθρόνες και τα κρεβάτια. Σε κάθε χώρο του σπιτιού μπορούν να ενταχθούν και να δώσουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Σε ένα πάσο, σε μια γωνιά, δίπλα στο τζάκι, σε στοίβες στο πάτωμα ακόμα και κρεμασμένα στον τοίχο!
 
via
via
via
via
- See more at: https://only-decoration.blogspot.gr/2013/10/blog-post_24.html#sthash.5ieHjvII.dpuf

Είναι εντυπωσιακό το πως μπορεί να αλάξει ένας χώρος προσθέτοντας απλά κάποια μαξιλάρια! Μια λύση εύκολη και οικονομική που σας δίνει το περιθώριο να κάνετε αλλαγές στο χώρο σας ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Υπάρχουν χιλιάδες μοτίβα, σχέδια, χρώματα και υφάσματα που μπορείτε να εντάξετε στο χώρο σας ανάλογα με το ύφος και το στυλ που έχει το σπίτι σας και την διάθεση που έχετε κάθε επόχή.

Τα μαξιλάρια δίνουν στο χώρο χρώμα και ζωντάνια. Στις μέρες, χάρη στις δυνατότητες που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία εκτύπωσης, μπορούμε να εκτυπώσουμε ότι εικόνα θέλουμε, από φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων, τοπία, παιδικές παραστάσεις, έργα τέχνης και πολύχρωμα μοτίβα σε μαξιλάρες στη διάσταση που εμείς θα επιλέξουμε.

Η μόδα για τα μαξιλάρια πλέον δεν στέκεται μόνο στους καναπέδες, τις πολυθρόνες και τα κρεβάτια. Σε κάθε χώρο του σπιτιού μπορούν να ενταχθούν και να δώσουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Σε ένα πάσο, σε μια γωνία, δίπλα στο τζάκι, σε στοίβες στο πάτωμα, ακόμα και κρεμασμένα στον τοίχο.

 

Μεγάλη ποικιλία σε μαξιλάρια διακόσμησης  θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.plastelhome.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.


 

 

—————

Πίσω