Δροσερές και δημιουργικές ιδέες διακόσμησης του παιδικού δωματίου σε τόνους πρασίνου

2013-08-09 13:50

Αν έχετε παιδιά στο σπίτι, είναι απολύτως απαραίτητο να έχουν το δικό τους δωμάτιο. Η παιδική κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ένας ευχάριστος χώρος, όπου τα παιδιά μπορούν να περνούν το χρόνο τους  ευχάριστα, η διακόσμηση  δεν χρειάζεται να είναι πολύ περίπλοκη, αλλά κάνοντας ταυτόχρονα και ένα play room είναι μια πρόκληση και για εσάς και για τα παιδιά σας. Ακόμη, και το πιο απλό σχέδιο μπορεί να προσθέσει φιλόξενη ατμόσφαιρα σε όλο το δωμάτιο, αρκεί να έχει ρυθμιστεί σωστά.

Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα παιδικό δωμάτιο που είναι άνετο για παιχνίδι  επειδή τα παιδιά βαριούνται εύκολα, γι “αυτό πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σούπερ δημιουργικό χώρο για να παίζουν στο δωμάτιο τους κατά την διάρκεια του χρόνου. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και απολαύστε καταπληκτικές ιδέες πράσινων, δροσερών και δημιουργικών  σχεδιασμών Play Room. Αφήστε τη φαντασία σας να πετάξει, το μόνο που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι το  δωμάτιο του παιδιού πρέπει να είναι αστείο και να έχει ένα φωτεινά και χαρούμενα χρώματα.

 

Μεγάλη ποικιλία σε παιδικές ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα, παιδικά χαλιά, φωτιστικά, έτοιμες παιδικές κουρτίνες, παιδικούς καμβάδες κ.α.  θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.plastelhome.gr/paidiko-domatio/

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Images via: designrulz.com

—————

Πίσω