ΔΩΡΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ : Μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή ιδέα για δώρο βάπτισης

2011-01-22 10:19

 

ΔΩΡΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ :  Μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή ιδέα για δώρο βάπτισης

 

Ψάχνετε μια πρωτότυπη ιδέα δώρου για βάπτιση… εμείς έχουμε να σας προτείνουμε κάτι που σίγουρα θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

Μπορείτε να τους προσφέρεται ένα όμορφο πορτραίτο του παιδιού τους εκτυπωμένο σε καμβά. Πολύ καλή επίσης ιδέα για παππούδες και γιαγιάδες που δεν χορταίνουν να βλέπουν τα εγγόνια τους.

Η εταιρεία PHOTOPAINT, κάνοντας χρήση ενός συνδυασμού πρωτοποριακών προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών, αναλαμβάνει με ιδιαίτερη επιτυχία να μετατρέψει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε πίνακες ζωγραφικής, πραγματικά έργα τέχνης.

Η διαδικασία είναι απλή και το σημαντικότερο δεν στοιχίζει ακριβά. Στέλνετε μία αγαπημένη σας φωτογραφία ή οποιαδήποτε εικόνα σας αρέσει σε ψηφιακή μορφή στο email της εταιρείας και το έμπειρο προσωπικό της  αναλαμβάνει να την επεξεργαστεί και να την μετατρέψει σε έργο τέχνης σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το αντικείμενο της φωτογραφίας. Για παράδειγμα ένα ωραίο τοπίο εκτυπώνεται πολύ ωραία ως ελαιογραφία, ένα πορτραίτο μπορεί να εκτυπωθεί ως σκίτσο ή ελαιογραφία καθώς επίσης και σε τεχνοτροπία cartoon ή pop art.

  Εν συνεχεία η εταιρεία PHOTOPAINT αναλαμβάνει την εκτύπωση της επεξεργασμένης φωτογραφίας  σε καμβά (με ή χωρίς τελάρο), πόστερ ή ταπετσαρία τοίχου στις καλύτερες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τιμές της αγοράς.

 Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες, πορτραίτα, τοπία καλοκαιρινών ή χειμερινών διακοπών καθώς επίσης και να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο με παιδικούς ήρωες μετατρέποντας τα σε πίνακες ζωγραφικής, pop art ή καρτούν που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

 

 

PHOTOPAINT

https://www.photopaint.webnode.com

email: papazoglou_anna@yahoo.com

 

—————

Πίσω