Δωρεάν Προβολή της Επιχείρησης σας στο Internet

2010-06-16 14:29

 

To Internet έχει αναδειχθεί σε ένα σημαντικό μέσο προώθησης και προβολής μεγάλων αλλά και μικρότερων επιχειρήσεων. Τώρα έχετε πλέον την δυνατότητα να αναδείξετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας, εντελώς δωρεάν, στις πρώτες σελίδες των πιο δημοφιλών μέσων αναζήτησης Google, Yahoo, Bing του Internet.

 

Αυτό υλοποιείται με την δημοφιλή πλέον στους χρηστές του Internet τεχνική του Article Marketing (Δωρεάν Δημοσίευση Άρθρων στο Internet).

To Article Marketing είναι μια τεχνική διαφήμισης στα πλαίσια της οποίας οι επιχειρήσεις γράφουν σύντομα άρθρα τα έχουν ως στόχο να γνωστοποιήσουν και να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Αυτό υλοποιείται μέσω ιστοσελίδων που αναλαμβάνουν την δημοσίευση του άρθρου τους σε online καταλόγους του Internet.

Συνεπώς, είτε πρόκειται για μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση επιχείρησης, είτε για αφιέρωμα σε κάποιο καινούργιο προϊόν ή υπηρεσία με σκοπό την προβολή του στο ευρύ κοινό, τα άρθρα δημοσιεύονται και προβάλλονται στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης με κατάλληλες λέξεις κλειδιά, οι οποίες παραπέμπουν στο συγκεκριμένο άρθρο και βοηθούν στη καλά στοχευμένη διαφήμιση.

Τα άρθρα αυτά αναφέρουν τα στοιχεία επικοινωνίας της αντίστοιχης εταιρείας ή παραπέμπουν στην ιστοσελίδα της αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο σημαντικά την επισκεψιμότητα της και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ίδιας της επιχείρησης. Πρόκειται ουσιαστικά σαν μια μεγάλη βιτρίνα σε εμπορικό δρόμο.

Τα καλογραμμένα άρθρα, τα οποία δημοσιεύονται δωρεάν στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, αυξάνουν σημαντικά την αξιοπιστία της εν λόγω επιχείρησης στην αγορά και προσελκύουν καινούργιους πελάτες.

Το δημοφιλές site PLASTELDECO (http://www.plasteldeco.com/articles/agora) αναλαμβάνει την άμεση δημοσίευση του άρθρου σας, στην αντίστοιχη κατηγορία του καταλόγου του, και την προώθηση του στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης.

Οι συνεργάτες μας επιλέγουν τις κατάλληλες λέξεις- κλειδιά οι οποίες συμβάλλουν στη σωστή αξιοποίηση του site ώστε να διαβαστεί από άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο του.

—————

Πίσω