ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

2011-01-26 07:28

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ 

1 .Διεξάγετε έρευνα. Είναι σημαντικό να συγκρίνετε τιμές από διάφορες εταιρείες ενοικίασης οχημάτων. Υπάρχουν αμέτρητοι ιστότοποι που ασχολούνται με θέματα ενοικίασης αυτοκινήτων και παρέχουν τέτοιες πληροφορίες σύγκρισης οικονομικών παραγόντων. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε τα εξουσιοδοτημένα sites ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς ανακοινώνουν συχνά προσφορές και οικονομικά πακέτα ή εκπτωτικά κουπόνια για ορισμένα από τα ενοικιαζόμενα μοντέλα .2. Κάντε κράτηση νωρίς. Σχεδιάστε το ταξίδι σας αρκετούς μήνες νωρίτερα και κάντε κράτηση στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει να ενοικιάσετε το ίδιο νωρίς. Η αυξημένη ζήτηση αυξάνει, όπως είναι λογικό, την τιμή ενοικίασης, ενώ πολλές φορές, οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων δίνουν σημαντικές εκπτώσεις στους πρόωρους ενοικιαστές.3. Κάντε κράτηση αργά. Αν σας τυχαίνει ένα ταξίδι για το οποίο δεν θα μπορούσατε να κάνετε ένα εύλογο διάστημα νωρίτερα την κράτηση ενοικίασης, τότε περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να επωφεληθείτε των προσφορών της τελευταίας στιγμής. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσπαθούν να σπρώξουν όλα τα μοντέλα που ενδεχομένως δεν έχουν κρατηθεί, με αποτέλεσμα να κατεβάζουν σημαντικά τις τιμές τους.4. Αποκτήστε το μικρότερο διαθέσιμο αυτοκίνητο. Προσδιορίστε τον αριθμό των επιβατών που ταξιδεύουν μαζί σας και την ποσότητα των αποσκευών σας και αποκτήστε το μικρότερο δυνατό αυτοκίνητο που θα σας εξυπηρετεί όλους. Όσο μικρότερο το αυτοκίνητο, τόσο χαμηλότερη η τιμή.

5. Ρωτήστε για τις εκπτώσεις. Ρωτήστε εάν υπάρχουν εκπτώσεις για μια εβδομαδιαία ενοικίαση σε σχέση με μία ημερήσιας χρέωσης, ή εάν υπάρχουν εκπτώσεις για συγκεκριμένους συνδρομητές. Αν εργάζεστε σε μια μεγάλη εταιρεία, ρωτήστε για εταιρική τιμή ενοικίασης.

6. Γεμίστε με βενζίνη το αυτοκίνητό σας πριν το επιστρέψετε, τουλάχιστον όση ποσότητα σας δόθηκε αρχικά. Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης χρεώνουν επιπλέον την περίπτωση που το όχημα που επιστρέφεται δεν έχει το ανάλογο προσφερόμενο ποσοστό καυσίμων.Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, θα μπορείτε να εξοικονομήσετε μεγάλο ποσοστό χρημάτων για την ενοικίαση οποιουδήποτε οχήματος.Απολαύστε το ταξίδι σας!


Car rental stop

 

 

—————

Πίσω