ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΕΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

2011-05-25 07:33

 

Το βασικό πλεονέκτημα της μοκέτας έχει να κάνει με την αισθητική της αξία καθώς οι μοκέτες χρησιμοποιούνται για να αναβαθμίσουν και να αναδείξουν το χώρο όπου τοποθετούνται, είτε πρόκειται για σπίτι, είτε για επαγγελματικό χώρο. Ένα άλλο πλεονέκτημα της μοκέτας έχει να κάνει με την ρύθμιση των επιπέδων θερμοκρασίας του δωματίου. Επίσης, συνήθως ο κόσμος επιλέγει τις μοκέτες για τους χώρους του σπιτιού ώστε να εξασφαλίσει μεγαλύτερη άνεση αλλά και ασφάλεια από πεσίματα ειδικά όταν στους χώρους αυτούς κυκλοφορούν και παίζουν μικρά παιδιά.

Η εταιρεία Plasteldeco διαθέτει μεγάλη ποικιλία χαλιών για όλους του χώρους του σπιτιού όπως κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και παιδικό δωμάτιο.  Ειδικά για το παιδικό δωμάτιο, διατίθενται οικολογικές, υποαλλεργικές μοκέτες υψηλής αισθητικής σε χαρούμενα χρώματα που θα ξετρελάνουν τα παιδιά.  

Μεγάλη ποικιλία μοκετών θα βρείτε επίσης και για επαγγελματικούς χώρους υψηλών ή λιγότερο υψηλών απαιτήσεων, όπως γραφεία εκθεσιακούς χώρους, καταστήματα κ.α. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το πάχος, τη πυκνότητα, την αντοχή και το σχέδιο της μοκέτας.

 

PLASTELDECO

Αγίου Δημητρίου 4Α, Πλατεία Ψυρρή,

Τηλ. 210-3218360/ 210-3214193

Email: info@plasteldeco.com

https://www.plasteldeco.com

 

—————

Πίσω