ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΑΠΕΔΟΥ : ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ

2011-05-15 16:17

Θέλετε να ανανεώσετε το δάπεδο του επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου και διστάζετε λόγω κόστους αγοράς, εγκατάστασης και συντήρησης. Το πλαστικό δάπεδο είναι οικονομικό και σχετικά εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση. Επιπλέον είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και περισσότερο προσιτό από οικονομικής άποψης σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους τύπους δαπέδου.

Κατά την επιλογή δαπέδου, σίγουρα το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση σας. Το πλαστικό δάπεδο διατίθεται σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Επίσης, πολλά σχέδια πλαστικού δαπέδου προσομοιάζουν με μεγάλη επιτυχία άλλους τύπους δαπέδου, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τις επιλογές διακόσμησης του χώορυ σας.

Πιο συγκεκριμένα τα πλεονεκτήματα του πλαστικού δαπέδου είναι τα ακόλουθα:

Άνεση

Προσδίδουν μια ιδιαίτερη αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης στο δάπεδο.

Χαμηλό κόστος συντήρησης

Το πλαστικό δάπεδο δεν απαιτεί την αγορά ακριβών προϊόντων για το καθαρισμό και την συντήρηση του. Οι λεκέδες αφαιρούνται απλά κι εύκολα με ένα βρεγμένο πανί.

Γρήγορη και Εύκολη Εγκατάσταση

Το πλαστικό δάπεδο διατίθεται σε φύλλο και πλακίδια και τοποθετείται πολύ εύκολα ακόμα κι από κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερη εξοικείωση με τοπεθήσεις.

Αντοχή

Τα πλαστικά δάπεδα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε βρωμιά, λεκέδες κι φθορές.

Μόνωση

Το πλαστικό δάπεδο συνιστά ένα από τα καλύτερα μονωτικά υλικά κι είναι ειδικό για γυμναστήρια, γραφεία, εκθεσιακούς χώρους κ.α.

Αν λάβουμε λοιπόν σοβαρά υπόψη μας όλα αυτά που προσφέρει το πλαστικό δάπεδο τότε σίγουρα θα το έχουμε υπόψη σας όταν αποφασίσουμε να ανανεώσουμε το δάπεδο μας.

 

—————

Πίσω