Η ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

2014-02-02 10:46

Πολύ συχνά πλέον μπαίνεις πρώτη φορά σε ένα σπίτι και είναι σαν να έχεις ξαναπάει. Τα ίδια διακοσμητικά, τα ίδια έπιπλα, καμία ανατροπή. Το σπίτι όμως είναι όπως και η γκαρνταρόμπα σου, ο προσωπικός χώρος πρέπει να μαρτυρά το χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου. 

 
Ο πιο άμεσος και οικονομικός τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι τα έργα τέχνης που επιλέγεις για τους τοίχους σου! O τρόπος που διακοσμείς τους τοίχους του σπιτιού σου, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μεγάλες (στο μάτι) αλλαγές χωρίς να ξοδέψεις ποσά που θα τινάξουν την μπάνκα. Η νέα deco τάση του 2013, η τάση των χαρτών θα σε ενθουσιάσει γιατί σου επιτρέπει να αποτυπώσεις τη δική σου προσωπικότητα μέσα το προσωπικό σου γούστο ή από τα ταξίδια που έχεις κάνει.
 
Vintage Χάρτες
Οι vintage χάρτες ή ακόμη και ρέπλικες προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία, γιατί διαθέτουν κομψή τυπογραφία, παλιά σχεδιαγράμματα πόλεων και αέρα άλλης εποχής. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να φέρεις μια απροσδόκητη ματιά στο χώρο. Όταν ψάχνεις για vintage χάρτες προτίμησε εκείνους που είναι σε σέπια ή ουδέτερο χρώμα. Ψάξε για ξεθωριασμένα κομμάτια ή ακόμα και χάρτες που έχουν ξεφτίσει από το πέρασμα του χρόνου.

Ναυτικοί Χάρτες
Οι ναυτικοί χάρτες τείνουν να έχουν μια ρομαντικό αύρα και είναι ιδανικοί για μια πιο ταξιδιάρικη διακόσμηση του σου. Έχουν επάνω σχεδιασμένες διαδρομές που σου δίνουν έναυσμα για να ονειρευτείς και να ξεχαστείς, ακριβώς όπως και ένας πίνακας ζωγραφικής. 

Θεματικοί Χάρτες

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία θεματικών χαρτών εκεί έξω που δεν αφορούν στην πραγματικότητα αλλά δείχνουν πόλεις ή χώρες υπό ένα «διαφορετικό» πρίσμα. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλοί χάρτες παρωδία, όπως «Η Αμερική, όπως φαίνεται από την Ευρώπη," ή "Γαλλία, όπως τη βλέπουν οι Αυστραλοί," και ούτω καθεξής. Αυτό το είδος διακόσμησης τείνει να είναι πιο χιουμοριστικό και είναι ιδανικό για πιο«χαλαρούς» χώρους, όπως ένα φοιτητικό δωμάτιο.

Αστικοί χάρτες 

Υπάρχουν περισσότεροι χάρτες μέσα στο σπίτι σου από ότι νομίζεις. Εκτός από αυτούς που δείχνουν πόλεις, πολιτείες και χώρες, υπάρχουν χάρτες πεζοπορία, χάρτες μετρό, φυλλάδια από μουσεία ή πάρκα. Όλοι αυτοί μπορούν να συνδυαστούν για να φτιάξουν ένα υπέροχο κολάζ σε ένα τοίχου και να «εικονογραφήσουν» τις αγαπημένες σου βόλτες.
Μεγάλη ποικιλία σε φωτοταπετσαρίες και αυτοκόλλητα με χάρτες, θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.plasteldeco.com

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

—————

Πίσω