ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

2011-03-07 12:12

Πρωτότυπο δώρο για φίλους με παιδιά

Θέλετε να προσφέρετε σε ένα αγαπημένο σας φίλο ένα προσωπικό δώρο που θα τον κάνει να σας θυμάται πάντα με αγάπη. Φωτογραφήστε τα παιδιά του ή ολόκληρη την οικογένεια σε μια ευτυχισμένη στιγμή και στείλτε τη σε μας για να τη μετατρέψουμε σε υπέροχο πίνακα ζωγραφικής που θα τους θυμίζει πάντα κάποια ευτυχισμένη τους στιγμή!

Δημιουργούμε για σας τα πιο όμορφα πορτραίτα ζωγραφικής από απλές φωτογραφίες. Γρήγορα, όμορφα και οικονομικά. Το πιο πρωτότυπο και προσωπικό δώρο!

Η εταιρεία PHOTOPAINT, κάνοντας χρήση ενός συνδυασμού πρωτοποριακών προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών, αναλαμβάνει με ιδιαίτερη επιτυχία να μετατρέψει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε πίνακες ζωγραφικής, πραγματικά έργα τέχνης.

Η διαδικασία είναι απλή και το σημαντικότερο δεν στοιχίζει ακριβά. Στέλνετε μία αγαπημένη σας φωτογραφία ή οποιαδήποτε εικόνα σας αρέσει σε ψηφιακή μορφή στο email της εταιρείας και το έμπειρο προσωπικό της  αναλαμβάνει να την επεξεργαστεί και να την μετατρέψει σε έργο τέχνης σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το αντικείμενο της φωτογραφίας.

  Εν συνεχεία η εταιρεία PHOTOPAINT αναλαμβάνει την εκτύπωση της επεξεργασμένης φωτογραφίας  σε καμβά (με ή χωρίς τελάρο), πόστερ ή ταπετσαρία τοίχου στις καλύτερες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τιμές της αγοράς.

Μπορείτε επίσης να στείλετε την αγαπημένη σας φωτογραφία για να την εκτυπώσουν σε καμβά στη διάσταση που θέλετε χωρίς κάποιο ειδικό εφέ ή με ένα απλό ρετούς.

 Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες, πορτραίτα, τοπία καλοκαιρινών ή χειμερινών διακοπών καθώς επίσης και να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο με παιδικούς ήρωες μετατρέποντας τα σε πίνακες ζωγραφικής, pop art ή καρτούν που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

PHOTOPAINT

https://www.photopaint.webnode.com/photo-gallery/portraits/

email: papazoglou_anna@yahoo.com

—————

Πίσω