ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

2014-01-17 11:02

Tο παιδικό δωμάτιο ανέκαθεν αποτελούσε πρόκληση για τους γονείς και οι λόγοι είναι πολλοί. Καταρχάς δεν υπάρχουν όρια στην παιδική διακόσμηση και αυτό μόνο τους ως γεγονός κάνει το έργο μας δύσκολο.

Το δωμάτιο που θα φιλοξενήσει το παιδί μας πρέπει να είναι λειτουργικό, όμορφο, διαχρονικό και να προσαρμόζετε στις ανάγκες που παρουσιάζονται όσο αυτό θα μεγαλώνει.

20kidsroom19

Επίσης αν το δωμάτιο καλείτε να φιλοξενήσει δυο παιδιά και μάλιστα του αντίθετου φύλου, εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

Παρακάτω θα βρείτε πολλές και διαφορετικές ιδέες για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου που σίγουρα θα σας βοηθήσουν στην τελική επιλογή τόσο στο συνδυασμό των χρωμάτων στους τοίχους, όσο και στα έπιπλα.

20kidsroom8

Όπως και στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, έτσι και στο παιδικό δωμάτιο η επιλογή της διακόσμησης είναι καθαρά υποκειμενική με μια όμως μικρή διαφορά.  Πρέπει πάντα να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως δεν πρόκειται για το δικό σας δωμάτιο, ούτε το βρεφικό που όλες οι αποφάσεις έπρεπε να είναι δικές σας.

20kidsroom11

Η γνώμη των παιδιών σας θα πρέπει να έχει κυρίαρχο λόγο που σε συνδυασμό με την δική σας καθοδήγηση μπορεί να κάνει θαύματα! Επίσης η δημιουργία του παιδικού δωματίου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να περάσετε αρκετό και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας που θα εκτιμήσουν διπλά την συμβολή τους στην δημιουργία του καινούργιου τους χώρου. 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ: LAMINATE, ΜΟΚΕΤΕΣ, ΧΑΛΙΑ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ, ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ, KAMBAΔΕΣ K.A.

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

https://www.plastelhome.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

—————

Πίσω