ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ

2011-01-28 22:35

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ

Η μέρα της βάπτισης  του μικρού σας πλησιάσει κι εσείς θέλετε να προσφέρετε σε όλους εκείνους που θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους κάτι ξεχωριστό, μια ιδιαίτερη μπομπονιέρα που θα κάνει χαρούμενους μικρούς και μεγάλος. Μια μικρογραφία ενός έργου τέχνης. Ένα πραγματικό χάρμα οφθαλμών.

Χαρούμενες, πολύχρωμες ζωγραφιές εκτυπωμένες σε καμβά, ιδανική πρόταση για ένα χαρούμενο συμβάν όπως μια βάπτιση! Μια τέλεια ιδέα για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου αλλά κι όλων των δωματίων του σπιτιού στα πλαίσια μια χαρούμενης διάθεσης αλλά και της παιδικότητας που όλοι κρύβουμε μέσα μας και θα θέλαμε να εκδηλώσουμε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Μια όμορφη παιδική ζωγραφιά εκτυπωμένη σε καμβά, με την κατάλληλη επεξεργασία, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ένα μοναδικού έργου τέχνης.

Δείτε τη συλλογή από παιδικές ζωγραφιές που επιλέξαμε για σας. Μπορούμε να σας εκτυπώσουμε όποια επιλέξετε σε καμβά σε όποια διάσταση θελήσετε.

Η εταιρεία PHOTOPAINT, κάνοντας χρήση ενός συνδυασμού πρωτοποριακών προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών, αναλαμβάνει με ιδιαίτερη επιτυχία να μετατρέψει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε πίνακες ζωγραφικής, πραγματικά έργα τέχνης.

Η διαδικασία είναι απλή και το σημαντικότερο δεν στοιχίζει ακριβά. Στέλνετε μία αγαπημένη σας φωτογραφία ή οποιαδήποτε εικόνα σας αρέσει σε ψηφιακή μορφή στο email της εταιρείας και το έμπειρο προσωπικό της  αναλαμβάνει να την επεξεργαστεί και να την μετατρέψει σε έργο τέχνης σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το αντικείμενο της φωτογραφίας. Για παράδειγμα ένα ωραίο τοπίο εκτυπώνεται πολύ ωραία ως ελαιογραφία, ένα πορτραίτο μπορεί να εκτυπωθεί ως σκίτσο ή ελαιογραφία καθώς επίσης και σε τεχνοτροπία cartoon ή pop art. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να αφαιρεθούν ή να τονισθούν κάποιες λεπτομέρειες ή να εστιάσουν περισσότερο σε πρόσωπα ή αντικείμενα. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα, εσάς και όλους όσους θα έχουν την ευκαιρία να το θαυμάσουν στο χώρο σας.

  Εν συνεχεία η εταιρεία PHOTOPAINT αναλαμβάνει την εκτύπωση της επεξεργασμένης φωτογραφίας  σε καμβά με τελάρο στις καλύτερες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τιμές της αγοράς.

PHOTOPAINT

http://www.photopaint.webnode.com/photo-gallery/kidspaintings  

email: papazoglou_anna@yahoo.com

 

 

 

—————

Πίσω