ΙΟΣ - Το νησί για όλα τα γούστα

2011-03-28 22:37

Τα ξενοδοχεία στην Ίο είναι πολύ ιδιαίτερα και είναι ικανά να καλύψουν όλα τα γούστα ανάλογα με τις ανάγκες που έχεις και το είδος των διακοπών που επιλέγεις να κάνεις.

Γνωστή και ως Νίος , σύμφωνα με τους ντόπιους το νησί προσφέρει στον επισκέπτη άπειρες ευκαιρίες για ξεκούραση αλλά και ξέφρενες διακοπές. Οι αντιθέσεις του νησιού είναι αυτές που το κάνουν τόσο ιδιαίτερο αφού οι χρυσαφένιες του ακτές και το λευκό των σπιτιών σε παρασύρει θέλεις δε θέλεις σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι χωρίς προηγούμενο.

Το πολύ δημοφιλές νησί του Αιγαίου τα έχει όλα από μπαρ και κλαμπ το βράδυ μέχρι αρχαιολογικούς χώρους μεγάλης σημασίας , πράγμα που σημαίνει ότι δε θα βαρεθείς ποτέ. Το βασικότερο όμως από όλα τα παραπάνω είναι σίγουρα η διαμονή. Γιατί ποιός δε θέλει στις διακοπές του να μπορεί να έχει αυτό ακριβώς που ζητάει όταν πέφτει να ξαπλώσει; Το νησί μπορεί να κανείς να πεις ότι είναι σχετικά «χύμα» δηλαδή το κάμπινγκ είναι πολύ διαδεδομένο ενώ από την άλλη ξενοδοχεία πολλών αστέρων φιγουράρουν περίτρανα στην καρδιά του νησιού.

Το ζητούμενο είναι και εδώ πόσα χρήματα θέλεις να δαπανήσεις για τη διαμονή σου αλλά και το είδος της διαμονής που θέλεις να επιλέξεις. Όπως ακριβώς και οι εναλλαγές των τοπίων που θα σε συγκλονίσουν έτσι και οι εναλλαγές στα καταλύματα δε θα περάσουν απαρατήρητες. Εσύ τι θα προτιμήσεις; Τα ξενοδοχεία στην Ίο και λάμψη του γυαλισμένου παρκέ και του κυριλέ φαγητού και της έξτρα περιποίησης ή μήπως νομίζεις ότι το χορτάρι του κάμπινγκ που στήνεις τη σκηνή είναι το καλύτερο στρώμα που μπορείς να βρεις;

Το οικονομικό θέμα είναι βασικό αλλά και η παρέα με την οποία επιλέγεις να περάσεις τις διακοπές σου. Όποιο και αν είναι το στιλ ή ο τρόπος ζωής σου στην Ίο θα βρεις αυτό που ψάχνεις… Θα πας με το ταίρι σου και αποζητάς την ηρεμία ενός ρομαντικού δωματίου ή με μεγάλη παρείτσα; Όπως και να έχει στην Ίο θα βρεις αυτό που θέλεις!

 

—————

Πίσω