Εκτύπωση σε Καμβά : Μετατρέψτε την αγαπημένη σας φωτογραφία σε έργο τέχνης

2010-07-29 18:58

Εκτύπωση σε Καμβά: Μετατρέψτε την αγαπημένη σας φωτογραφία σε έργο τέχνης

 

Η εταιρεία PHOTOPAINT, κάνοντας χρήση ενός συνδυασμού πρωτοποριακών προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών, αναλαμβάνει με ιδιαίτερη επιτυχία να μετατρέψει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε έργα τέχνης.

Η διαδικασία είναι απλή και το κυριότερο δεν στοιχίζει ακριβά. Απλά στέλνετε μία φωτογραφία ή εικόνα που έχετε κατεβάσει από το Internet στο email της εταιρείας και το έμπειρο προσωπικό της  αναλαμβάνει να την επεξεργαστεί και να την μετατρέψει σε έργο τέχνης σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το θέμα της φωτογραφίας. Για παράδειγμα ένα ωραίο τοπίο εκτυπώνεται πολύ ωραία σε τεχνοτροπία oil painting ή water painting, ένα πορτραίτο μπορεί να εκτυπωθεί ως σκίτσο ή ελαιογραφία καθώς επίσης και σε τεχνοτροπία cartoon ή pop art. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να αφαιρεθούν κάποιες λεπτομέρειες ή να γίνει εστίαση σε πρόσωπα ή αντικείμενα. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα εκπλήξει ευχάριστα, πρώτα εσάς και ύστερα όσους το δουν στον χώρο σας.  Εν συνεχεία η εταιρεία PHOTOPAINT αναλαμβάνει την εκτύπωση της επεξεργασμένης φωτογραφίας  σε καμβά (με ή χωρίς τελάρο), πόστερ ή ταπετσαρία τοίχου στις καλύτερες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τιμές της αγοράς.

Μπορείτε επίσης να στείλετε την αγαπημένη σας φωτογραφία για να την εκτυπώσουν σε καμβά, στη διάσταση που θέλετε, χωρίς κάποιο ειδικό εφέ ή επεξεργασία.

 Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες, πορτραίτα, τοπία καλοκαιρινών ή χειμερινών διακοπών καθώς επίσης και να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο με παιδικούς ήρωεςμετατρέποντας τα σε πίνακες ζωγραφικής, pop art ή καρτούν που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. 

 Θεωρείτε ότι οι φωτογραφίες σας είναι πραγματικά έργα τέχνης, τώρα μπορείτε να το αποδείξετε!

PLASTELDECO-PHOTOPAINT

Αγίου Δημητρίου 4,

Πλατεία Ψυρρή, 10554

http://www.photopaint.webnode.com

 

—————

Πίσω