ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΜΕ ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΡΕ ΦΙΛΜ

2014-09-10 09:11

Οι ευτυχισμένες μας στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα μένουν πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας, ωστόσο οι φωτογραφίες μας βοηθούν να τις ξαναζήσουμε και να τις κρατήσουμε για πάντα ζωντανές στη μνήμη μας.

Μια πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης είναι να δημιουργήσετε καρέ με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να τα εκτυπώσετε σε φωτοταπετσαρία. Χαρούμενες παραστάσεις με αγαπημένα πρόσωπα συνιστούν πάντα την ιδανική διακόσμηση για τους χώρους του σπιτιού μας όπου περνάμε τις περισσότερες ώρες της οικογενειακής μας ζωής.

Μας δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς, θαλπωρής κι ευτυχίας καθώς βρισκόμαστε πάντα ανάμεσα σε αγαπημένα μας πρόσωπα ακόμα κι αν εκείνα δεν είναι δίπλα μας.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα από καρέ φωτογραφιών που μπορούν να εκτυπωθούν σε ταπετσαρία ή καμβά και να διακοσμήσουν τους πιο αγαπημένους χώρους του σπιτιού σας.

 

Στο κατάστημα PLASTELHOME https://www.plastelhome.gr αναλαμβάνουμε να σκανάρουμε αγαπημένες σας φωτογραφίες και να δημιουργήσουμε για σας υπέροχα καρέ για εκτύπωση σε φωτοταπετσαρία ή καμβά στις διαστάσεις που θέλετε. Ιδανική πρόταση για δώρο!

 

 

—————

Πίσω