ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ : ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΑΣ

2010-12-04 15:05

 

Παιδικές Ζωγραφιές : Δημιουργήστε μοναδικά έργα τέχνης αξιοποιώντας τις ζωγραφιές των παιδιών σας

Μια όμορφη ζωγραφιά του παιδιού σας μπορεί τώρα να μετατραπεί σε ένα μοναδικό έργο τέχνης με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Κάντε το να αισθανθεί σαν ένας μικρός καλλιτέχνης και διακοσμήστε το δωμάτιο του, κι όχι μόνο, με αποκλειστικά δικά του έργα.

Μια όμορφη ζωγραφιά του εκτυπωμένη σε καμβά και με μια ελαφριά επεξεργασία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ένα μοναδικού έργου τέχνης που θα κάνει περήφανο το ίδιο το παιδί αλλά κι εσάς. Επιλέξτε τις καλύτερες ζωγραφιές του και στείλτε τις σε μας για να σας φτιάξουμε ένα μοναδικό κολάζ και να το εκτυπώσουμε σε καμβά. Εκπληκτική ιδέα για δώρο.

Δείτε επίσης τη συλλογή από παιδικές ζωγραφιές που επιλέξαμε για σας. Μπορούμε να σας εκτυπώσουμε όποια επιλέξετε σε καμβά, ταπετσαρία τοίχου, αυτοκόλλητο ή αφίσα σε ότι διαστάσεις επιλέξετε.

Η εταιρεία PHOTOPAINT, κάνοντας χρήση ενός συνδυασμού πρωτοποριακών προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών, αναλαμβάνει με ιδιαίτερη επιτυχία να μετατρέψει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε πίνακες ζωγραφικής, πραγματικά έργα τέχνης.

Η διαδικασία είναι απλή και το σημαντικότερο δεν στοιχίζει ακριβά. Στέλνετε μία αγαπημένη σας φωτογραφία ή οποιαδήποτε εικόνα σας αρέσει σε ψηφιακή μορφή στο email της εταιρείας και το έμπειρο προσωπικό της  αναλαμβάνει να την επεξεργαστεί και να την μετατρέψει σε έργο τέχνης σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το αντικείμενο της φωτογραφίας. Για παράδειγμα ένα ωραίο τοπίο εκτυπώνεται πολύ ωραία ως ελαιογραφία, ένα πορτραίτο μπορεί να εκτυπωθεί ως σκίτσο ή ελαιογραφία καθώς επίσης και σε τεχνοτροπία cartoon ή pop art. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να αφαιρεθούν ή να τονισθούν κάποιες λεπτομέρειες ή να εστιάσουν περισσότερο σε πρόσωπα ή αντικείμενα. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα, εσάς και όλους όσους θα έχουν την ευκαιρία να το θαυμάσουν στο χώρο σας.

  Εν συνεχεία η εταιρεία PHOTOPAINT αναλαμβάνει την εκτύπωση της επεξεργασμένης φωτογραφίας  σε καμβά (με ή χωρίς τελάρο), πόστερ ή ταπετσαρία τοίχου στις καλύτερες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τιμές της αγοράς.

Μπορείτε επίσης να στείλετε την αγαπημένη σας φωτογραφία για να την εκτυπώσουν σε καμβά στη διάσταση που θέλετε χωρίς κάποιο ειδικό εφέ ή με ένα απλό ρετούς.

 Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες, πορτραίτα, τοπία καλοκαιρινών ή χειμερινών διακοπών καθώς επίσης και να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο με παιδικούς ήρωες μετατρέποντας τα σε πίνακες ζωγραφικής, pop art ή καρτούν που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

 

PHOTOPAINΤ  -  https://photopaint.webnode.com/photo-gallery/kidspaintings/ 

email: papazoglou_anna@yahoo.com

 

 

—————

Πίσω