ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΝΟΥΡΕΣ : ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

2012-01-02 17:53

Δημιουργήστε τη δική σας παιδική  μπορντούρα  και  ζωντανέψτε το δωμάτιο του μικρού σας με τους αγαπημένους του ήρωες.

 

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση καθώς, τις περισσότερες φορές, συμπίπτει με τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός και η χαρά που φέρνει ένα μωρό εκδηλώνεται μέσα από την επιθυμία μας να του προσφέρουμε το ιδανικό παιδικό δωμάτιο. Θέλουμε να είναι ένας χώρος πρωτότυπος, ζεστός, άνετος και λειτουργικός, πλούσιος σε χρώματα και ερεθίσματα . Ένας χώρος παραμυθένιος που να το ταξιδεύει και να εξάπτει την, ούτως ή άλλως, πλούσια παιδική φαντασία.

                                                                                                                 

Οι αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρουμε είναι πολλές. Τι χρώμα θα είναι οι τοίχοι, τι θα στρώσουμε στο πάτωμα, τι σχέδιο θα έχει το φωτιστικό, τι χρώμα θα είναι η κουρτίνα, τι έπιπλα θα χρειαστούμε και πως θα τα τοποθετήσουμε στο χώρο.

 

Οπλιστείτε με υπομονή και ξεκινήστε…

 

Ο τρόπος που θα επιλέξετε να ντύσετε τους τοίχους του παιδικού δωματίου είναι καθοριστικός για το τελικό ύφος και την αισθητική που θέλετε να δώσετε στο χώρο.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές, άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο μοντέρνες, πρωτότυπες ή οικονομικές. Σε κάθε περίπτωση η τελική επιλογή είναι δική σας.

Μπορείτε να βάψετε το δωμάτιο με χαρούμενα παστέλ χρώματα, να κάνετε αρμονικούς συνδυασμούς χρωμάτων ή να «παίξετε» με διαφορετικές αποχρώσεις του ιδίου χρώματος. Φροντίστε πρώτα από όλα τα χρώματα να είναι οικολογικά, χωρίς τοξικές ουσίες, και επίσης αποφύγετε τα πολύ έντονα και ψυχρά χρώματα γιατί κουράζουν τα μάτια και δημιουργούν εκνευρισμό στα παιδιά. Μπορείτε επίσης να ζωντανέψετε το χώρο ντύνοντας τον ένα τοίχο του δωματίου με φωτοταπετσαρία ή μια μπορντούρα με παιδικές παραστάσεις.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://plastelhome.gr  θα βρείτε τεράστια ποικιλία από φωτοταπετσαρίες με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από κινούμενα σχέδια και διάσημες κινηματογραφικές ταινίες Disney.

 

Σας δίνετε επίσης η δυνατότητα να φτιάξετε  χαρούμενες παιδικές μπορντούρες με διάφορες παιδικές παραστάσεις που θα επιλέξετε.

Τα μικρά σας σίγουρα θα το λατρέψουν!!!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

ΠΛΑΣΤΕΛ Γ. ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ
Ταπετσαρίες, Μοκέτες, Laminate & Stickers
Αγ. Δημητρίου 4,
Ψυρρή, όπισθεν οδού Αθηνάς
Τηλ. 210-3218360
Fax. 210-3214193
https://www.plasteldeco.com

—————

Πίσω