ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ DISNEY : Τεράστια ποικιλία σχεδίων με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών

2011-03-07 12:36

Παιδικές Ταπετσαρίες τοίχου : Τυπώστε τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών σας σε ταπετσαρία.

Η ταπετσαρία τοίχου αποτελεί στις μέρες μας  μια απόλυτα προσωπική υπόθεση και αντανακλά το γούστο και το στυλ που θέλει ο καθένας να προσδώσει στο χώρο που ζει ή εργάζεται. Έχει μετατραπεί σε τρόπο έκφρασης που μας επιτρέπει να μεταμορφώσουμε το χώρο μας δίνοντας του τη δική μας σφραγίδα χωρίς να χρειάζεται να διαθέσουμε μια περιουσία.

Η ταπετσαρία τοίχου μπορεί να τοποθετηθεί παντού, στο παιδικό δωμάτιο, στη κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι, στη τραπεζαρία, στο διάδρομο αλλά ακόμα και σε χώρους όπως η κουζίνα και το μπάνιο προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα στο χώρο.

Αυτό που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει είναι ότι πλέον οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες εκτύπωσης μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε τη δική μας ταπετσαρία όπως ακριβώς την έχουμε φανταστεί και να δημιουργήσουμε το δικό μας προσωπικό στυλ στο σπίτι ή τον επαγγελματικό μας χώρο.

Θέλετε να κάνετε ταπετσαρία μια όμορφη φωτογραφία του παιδιού σας, ένα μαγευτικό τοπίο, ένα πίνακα που αγαπάτε πολύ, τώρα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε στις διαστάσεις που εσείς θα ορίσετε και χωρίς ιδιαίτερα ψηλό κόστος.

Η ταπετσαρία τοίχου μπορεί να τοποθετηθεί στους τοίχους, στις ντουλάπες ή ακόμα και στο ταβάνι του δωματίου.

Οι επιλογές  είναι πραγματικά ανεξάντλητες. Σκεφτείτε πόσο όμορφα πράγματα μπορείτε να κάνετε στο παιδικό δωμάτιο. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού μπορείτε να αναπαράγετε σε ταπετσαρία τοίχου τον αγαπημένο του ήρωα ή ηρωίδα από τις γνωστές τηλεοπτικές σειρές ή από την επικαιρότητα, μπορείτε επίσης να απεικονίσετε το σύμβολο της αγαπημένη του ομάδας ή τον αγαπημένο του αθλητή, τη φωτογραφία από το αγαπημένο του κατοικίδιο κ.α. Επίσης για το ταβάνι του παιδικού δωματίου μπορείτε να επιλέξετε μια παράσταση με πλανήτες, διαστημόπλοια, αεροπλάνα, σύννεφα ή έναν ουρανό με πολλά φωτεινά αστέρια. Κι αυτές είναι λίγες μόνο ιδέες από αυτές που μπορείτε να εφαρμόσετε. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα κάνει το μικρό σας ιδιαίτερα ευτυχισμένο για τον χώρο του και εσάς περιχαρείς για την επιλογής σας.

Μεγάλη δημιουργικότητα μπορείτε να επιδείξετε επίσης και στη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού σας. Ο τοίχος πίσω από το κρεβάτι μπορεί να αποτελέσει ένα χώρο προσωπικής έκφρασης, μετατρέποντας το υπνοδωμάτιο σας σε πηγή έμπνευσης για σας και τον σύντροφο σας.

Ένας αγαπημένος μοντέρνος πίνακας με ζεστά χρώματα, η φωτογραφία από ένα ηλιοβασίλεμα, μια μεγεθυμένη φωτογραφία των παιδιών σας, ένα αγαπημένο τοπίο από διακοπές κι άλλα πολλά με ιδιαίτερους συμβολισμούς που σας αγγίζουν και σας ταξιδεύουν.

Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι η σύγχρονη τεχνολογία στις ταπετσαρίες τοίχου, επιτρέπει στον καθένα να υλοποιήσει την ιδέα του και να δώσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο που μένει, πράγμα αναμφίβολα πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του καθενός.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.plasteldeco.com για να δείτε τις εικόνες που σας προτείνουμε για ταπετσαρία τοίχου και να μας στείλετε τις δικές σας ιδέες, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί τον ιδανικό χώρο για σας.

 

ΠΛΑΣΤΕΛ Γ. ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ
Ταπετσαρίες, Μοκέτες, Laminate & Stickers
Αγ. Δημητρίου 4,
Ψυρρή, όπισθεν οδού Αθηνάς
Τηλ.               210-3218360         210-3218360
Fax. 210-3214193
www.plasteldeco.com

—————

Πίσω