ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΛΙ - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

2011-03-07 12:29

ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΛΙ - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ !

Η αγορά ενός παιδικού χαλιού έχει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα. Εμείς παρακάτω θα σας παραθέσουμε τα τέσσερα, κατά τη γνώμη μας,  σημαντικότερα.

1.       Το πρώτο έχει να κάνει με την ασφάλεια του παιδιού σας. Είναι αποδεδειγμένο ότι τα περισσότερα παιδικά ατυχήματα γίνονται στο σπίτι και ειδικότερα στο χώρο όπου τα παιδιά παίζουν τον περισσότερο χρόνο. Όσο ασφαλέστερος είναι αυτός ο χώρος τόσο μικρότερο κίνδυνο διατρέχει το παιδί να χτυπήσει την ώρα του παιχνιδιού. Ένα χοντρό χαλί απαλύνει τους τραυματισμούς από ατυχήματα που έχουν να κάνουν με πεσίματα από ψηλά όπως για παράδειγμα το πέσιμο από το κρεβάτι την ώρα που κοιμάται. Επίσης ένα χαλί διατηρεί το δωμάτιο ζεστό και επιτρέπει στο παιδί να παίζει στο πάτωμα χωρίς να διατρέχει κίνδυνο να κρυώσει.

 

2.       Τα παιδικά χαλιά συνιστούν τον ιδανικό τρόπο προστασίας του δαπέδου του παιδικού δωματίου από πιθανές φθορές που έχουν να κάνουν με την καθημερινή και σκληρή (όπως όλοι οι γονείς γνωρίζουν) χρήση του. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και … σοβαροί όπως για παράδειγμα να χυθούν υγρά (γάλα, νερό , πορτοκαλάδα) να κάνει εμετό, να το γδάρει με ένα μολύβι ή κάποιο αιχμηρό παιχνίδι, να το βάψει με χρώματα κ.α.

 

3.       Το παιδί σας θα το λατρέψει ειδικότερα αν το συμβουλευτείτε στην τελική επιλογή του σχεδίου. Επιλέξτε μαζί ένα χαλί με τον αγαπημένο του ήρωα από την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, φροντίστε να έχει το αγαπημένο του χρώμα ή να απεικονίζει το αγαπημένο του ζωάκι ή την αγαπημένη του ομάδα. Όλα αυτά θα το ενθουσιάσουν και θα το κάνουν πολύ ευτυχισμένο.

 

4.       Ένα παιδικό χαλί προσφέρει στα παιδιά ένα νέο χώρο παιχνιδιού. Τα παιδιά με την πλούσια φαντασία τους μπορούν να δημιουργήσουν μια ολόκληρη πολιτεία πάνω σε ένα μικρό χαλάκι που χωράει τα ίδια και φυσικά όλους τους φανταστικούς τους φίλους. Πάρτε του ένα χαλάκι με ήρωες της Disney, με αυτοκινητάκια, με δρόμους, με νεράιδες ή πριγκίπισσες. Χαρίστε του ένα καινούργιο φίλο κι ένα ακόμα σημαντικό λόγο να αγαπήσει τον χώρο του.

Επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε την πλούσια συλλογή μας από παιδικά χαλιά Disney κι όχι μόνο…

https://plastelcarpets.webnode.com/kidscarpets/

https://disneycarpets.webnode.com/machinecarpets/

PLASTEL

Αγίου Δημητρίου 4,

Πλατεία Ψυρρή,

Αθήνα, 10554

Τηλ. 2103218360

https://www.plasteldeco.com

—————

Πίσω