ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ - Η οικονομική και πρακτική λύση για το δάπεδο σας

2010-11-08 13:57

  ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ – Η εύκολη & πρακτική επιλογή για το δάπεδο σας

 

Ορισμένες φορές αυτό που ψάχνουμε είναι μια εύκολη και οικονομική λύση για το δάπεδο μας. Αν μάλιστα μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας την εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται να διαθέσουμε πολύ χρόνο και κόπο αλλά και χωρίς να διατρέχουμε τον κίνδυνο να καταστρέψουμε το προϊόν, τότε η επιλογή γίνεται όντως ιδανική.

Η λύση στη περίπτωση μας είναι το αυτοκόλλητο πλαστικό πλακάκι.

Πρόκειται για την καλύτερη, οικονομικότερη και πρακτικότερη λύση καθώς τις περισσότερες φορές το μόνο που χρειάζεται είναι ξεκόλλημα της ταινίας και καλή εφαρμογή στο πάτωμα. Οι διαστάσεις του είναι συνήθως 30 Χ 30 εκατοστά γεγονός που το καθιστά ακόμα πιο εύκολο στο χειρισμό και την τοποθέτηση.

Το συγκεκριμένο είδος προσφέρεται σε διάφορες ποιότητες και μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Αν το προορίζεται για τον επαγγελματικό σας χώρο τότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην ανθεκτικότητα και την αντοχή του. Αν πάλι επιθυμείτε να το τοποθετήσετε στο χώρο του σπιτιού σας τότε η βαρύτητα θα πέσει στο αισθητικό κομμάτι και στη σωστή επιλογή του σχεδίου. 

Το θετικό με το πλαστικό πλακάκι είναι ότι προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και προσομοιάζει όλους τους τύπους δαπέδου, τις περισσότερες φορές με μεγάλη επιτυχία: μονόχρωμα σε ποικιλία χρωμάτων, σχέδια μαρμάρου, ξύλου σε διάφορες αποχρώσεις, μωσαϊκού καθώς και κεραμικών πλακιδίων.

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα που έχει το πλαστικό πλακάκι είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από άλλους τύπους δαπέδου, αρκεί να είναι καθαρή και ομαλή η επιφάνεια τους ώστε να μπορεί να κολληθεί καλά και να μην υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσει.

 

PLASTEL

Αγίου Δημητρίου 4,

Πλατεία Ψυρρή,

Αθήνα, 10554

Τηλ. 210-3218360 

—————

Πίσω