ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ : MIA ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΣΑΣ

2011-03-07 11:49

Βρήκατε τον κατάλληλο χώρο για να στήσετε την επιχείρηση σας; Τώρα είναι η στιγμή να πάρετε μερικές σημαντικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα τον διαμορφώσετε.

Η πρώτη κρίσιμη απόφαση  αφορά στην επένδυση του δαπέδου. Η σωστή επιλογή προϋποθέτει την κατάλληλη ενημέρωση και φυσικά την γνώση των διαθέσιμων επιλογών της αγοράς. Τυχόν εσφαλμένες επιλογές μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά σε χρόνο, κόπο και φυσικά χρήμα.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τους τέσσερις επικρατέστερους τύπους δαπέδου για επαγγελματικούς χώρους: πλαστικό δάπεδο, laminate και μοκέτα.

Η τελική απόφαση είναι δική σας και θα πρέπει να ληφθεί με γνώμονα το αντικείμενο της εργασίας σας, την αισθητική που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας και φυσικά το budget που διαθέτετε.

 Πλαστικό Δάπεδο (Φύλλο & πλακάκι)- Οικονομικό & πολύ ανθεκτικό

Προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και μιμείται με μεγάλη επιτυχία όλους τους τύπους δαπέδου. Είναι πλήρως αντιολισθητικό, ηχομονωτικό και αντιστατικό. Είναι οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Ενδείκνυται για χώρους ειδικών απαιτήσεων όπως γυμναστήρια, σχολές χορού, εκθεσιακούς & συνεδριακούς χώρους, ιατρικά κέντρα, γραφεία κ.α. Έχει χαμηλό κόστος τοποθέτησης και μηδενικό κόστος συντήρησης.

Η τιμή του καθορίζεται σε σχέση με το πάχος και την ποιότητα του πλαστικού και κυμαίνεται από 1,5 ευρώ / τ.μ έως και 40 ευρώ / τ.μ.

 

Laminate- Το αριστοκρατικό

Το laminate (απομίμηση ξύλου) είναι ένα ζεστό υλικό και αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου όπου τοποθετείται. Είναι ηχομονωτικό και σαφώς ανθεκτικότερο από το ξύλο, όχι όμως τόσο ανθεκτικό όσο το πλαστικό δάπεδο. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί πάνω στο παλιό σας δάπεδο.

Είναι αρκετά ακριβό και ενδείκνυται για χώρους υψηλής αισθητικής όπως εμπορικά καταστήματα πώλησης ρούχων & υποδημάτων, εστιατόρια, καφέ, κομμωτήρια κ.α. Οι τιμές κυμαίνονται από 7 ευρώ/τ.μ μέχρι και 70 ευρώ/ τ.μ ανάλογα με την ποιότητα και τις προδιαγραφές του υλικού.

 

Μοκέτα- Η ζεστή επιλογή

Οι μοκέτες, με την ιδιαίτερη υφή και όψη τους, έχουν την ιδιότητα να ζεσταίνουν το χώρο στον οποίο τοποθετούνται. Είναι ηχομονωτικές και προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Οι επαγγελματικές μοκέτες είναι υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών και είναι σχεδιασμένες ώστε να αντέχουν σε χώρους μεγάλης κυκλοφορίας.

Ενδείκνυται για γραφεία, ξενοδοχεία, εκθεσιακούς , συνεδριακούς χώρους κ.α. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 2,5 ευρώ / τ.μ. μέχρι και 35 ευρώ / τ.μ.

 

Το βασικό μειονέκτημα της μοκέτας είναι ότι συγκεντρώνει σκόνη και σταγονίδια τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν, με τον καιρό,  μύκητες και μούχλα.

 Στο κατάστημα PLASTEL θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε πλαστικά δάπεδα & πλακίδια, επαγγελματικές μοκέτες και laminate στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επισκεφτείτε μας για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για το χώρο σας.

ΠΛΑΣΤΕΛ Γ. ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ

Πλαστικό Δάπεδο, Πλαστικά Πλακάκια, Μοκέτες

Αγ. Δημητρίου 4,

Ψυρρή, όπισθεν οδού Αθηνάς

Τηλ. 210-3218360

Fax. 210-3214193

https://www.plasteldeco.com

—————

Πίσω