ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

2014-10-17 11:05

H επιλογή ενός ασφαλούς δαπέδου για το παιδικό δωμάτιο ή το χώρο όπου παίζει και απασχολείται το παιδί προβληματίζει σοβαρά τους περισσότερους γονείς νηπίων, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν παιδάκια στην ηλικά 1- 3 έτων που είτε μπουσουλάνε, είτε κάνουν τα πρώτα τους, ασταθή, βηματάκια.

Τα πεσίματα είναι πολλά και ο κίνδυνος ατυχήματος από ένα απότομο πεσιμο είνα υπαρκτός και αρκετά πιθανός.

 

 

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν φτιάχνετε το παιδικό δωμάτιο, είναι:

- Η σκληρότητα του δαπέδου

- Η υγιεινή του δαπέδου

- Η ευκολία καθαρισμού και τοποθέτησης

- το αισθητικό αποτέλεσμα

Σίγουρα, υπάρχουν αρκετές επιλογές δαπέδου για το παιδικό δωμάτιο που μπορείτε να εξετάσετε, όπως μοκέτα, παιδικό χαλί, πλαστικό δάπεδο κ.α.

Ωστόσο, αν το θέμα της ασφάλειας βαραίνει σε σας περισσότερο από όλα τότε σας προτείνουμε να εξετάσετε τα αθλητικά δάπεδα EVA TATAMI , καθώς εξασφαλίζουν το ασφαλές παιχνίδι των παιδιών αλλά καλύπτουν επαρκώς κι όλους τους παραπάνω παράγοντες.

Τα αθλητικά δάπεδα προστασίας πρέπει να διαθέτουν κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες που να διασφαλίζουν την ασφάλεια των αθλητών και να περιορίζουν την πιθανότητα ατυχημάτων από απότομες πτώσεις. Τα δάπεδα αυτά είναι μαλακά, αντιολισθητικά και  απορροφούν τους κραδασμούς.

Πρόκειται για  χοντρά στρώματα σε πλακάκια, διαστάσεων 1mx1m και με κούμπωμα σαν πάζλ, για εύκολη τοποθέτηση ή/και αφαίρεση, αν χρειασθεί. Τα δάπεδα πάζλ tamami βγαίνουν σε διάφορα πάχη, από 20mm έως 40mm.

Τα επαγγελματικά tamami είναι δίχρωμα, δηλαδή από τη μία πλευρά μπλε και από την άλλη κόκκινα, ώστε να μπορεί η σχολή πολεμικών τεχνών να βάζει ότι χρώματα θέλει και με όποιο συνδυασμό επιθυμεί.

Το συγκεκριμένο δάπεδο είναι ιδανικό για παιδικά δωμάτια,  παιδοτόπους και παιδικές χαρές ώστε να περιορίζονται τυχόν ατυχήματα από πεσίματα των παιδιών.

Tatami δάπεδο προστασίας EVA TATAMI, 100 Χ 100 Χ 2,50cm

  • Δαπεδο προστασίας ΠΑΖΛ.
  • Στρώματα αφρολέξ 1m X 1m X 25mm
  • Με αντιολισθητική επιφάνεια.
  • Απορρόφηση κραδασμών.
  • Πλένονται εύκολα και αποθηκεύονται σε πολύ μικρό χώρο.
  • Χρώμα: Κόκκινο / Μπλε
  • Διαστάσεις 100 Χ 100 Χ 2,50cm.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ : MONO 18 ΕΥΡΩ/ ΤΕΜ.

TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

 

 https://www.plastelhome.gr 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

 

—————

Πίσω