ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ

2011-05-13 08:56

Μία καταπληκτική λύση για οικογενειακή διασκέδαση χωρίς πολλά έξοδα για γονείς με μικρά παιδιά είναι το Playmobil® FunPark.

Το Playmobil® FunPark, είναι ένας μαγευτικός παιδικός χώρος στην Κάτω Κηφισιά, ο οποίος μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας, έχει πλήρως ανακαινιστεί και είναι ένας από τους καλύτερους παιδότοπους - πιστοποιημένος από τον ΕΛΟΤ - που συνδυάζει αρμονικά τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών με το παιχνίδι.

Πράγματι είναι ένας μοναδικός χώρος διασκέδασης με δημιουργικό παιχνίδι, ειδικά διαμορφωμένος για παιδιά από 18 μηνών έως 12 ετών, όπου τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας και να ανακαλύψουν το χθες και το σήμερα μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα παιχνιδιού Playmobil®.

Playmobil Fun Park

Μπροστά στα μάτια των παιδιών ξετυλίγεται ένας μαγευτικός κόσμος με φιγούρες Playmobil® σε ανθρώπινο μέγεθος, ολόκληρες μεσαιωνικές πόλεις, κάστρα και ιππότες, μοντέρνα σπίτια, πειρατικά καράβια και ρωμαϊκές γαλέρες.

Όση ώρα παίζουν τα παιδιά, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους. Το Coffee Shop διαθέτει μεγάλη ποικιλία από σνακς. Ο χώρος των καπνιστών περιβάλλεται από γυάλινη τζαμαρία, ώστε να μπορούν οι συνοδοί να παρακολουθούν τα παιδιά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

(Προσοχή: Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο στον προβλεπόμενο χώρο!)

Οι λάτρεις του Playmobil®, που επιθυμούν να επισκεφθούν το Playmobil® FunPark, μπορούν να γίνουν μέλη, με ατομική ή οικογενειακή συνδρομή, κάνοντας μια απλή αίτηση στον υπεύθυνο του παιδότοπου. Τα μέλη έχουν απεριόριστη δωρεάν είσοδο ετησίως και επιπλέον έκπτωση για τις αγορές τους από το κατάστημα.

Η φαντασία των μικρών παιδιών δεν έχει όρια στο παιχνίδι! Οι λάτρεις των Playmobil® θα βρουν εκεί την πλήρη ποικιλία κωδικών, εξαρτημάτων και άλλων ειδών Playmobil® για να συμπληρώσουν τη δική τους συλλογή και να τελειοποιήσουν τα αριστουργήματα που έχουν δημιουργήσει.

Στο Playmobil® FunPark τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των Playmobil®, θα παίξουν και θα δημιουργήσουν μαζί σας!

 

Info:

PLAYMOBIL® FUNPARK
Μάτσα 9, 14564 Κάτω Κηφισιά, Αθήνα

Τηλ. 210-80-75-404

www.e-fungus.gr

 

 

—————

Πίσω