Προτάσεις διακόσμησης σε αποχρώσεις του γκρι

2013-11-18 09:54

Το γκρι είναι ένα χρώμα που δεν είναι χρώμα! Απίστευτο κι όμως ισχύει! Μπορεί να σταθεί μόνο του, σε διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά συνδυάζεται τέλεια με όλα τα χρώματα.Το γκρι συμβολίζει την ισορροπία, την σοβαρότητα και την ουδετερότητα.

Μπορεί να είναι σκούρο ή ανοιχτό, σχεδόν άσπρο ή σχεδόν μαύρο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίος ο τίτλος του βιβλίου 50 αποχρώσεις του γκρι

Όλα είναι θέμα αναλογιών και συνδυασμών. Συχνά φοβόμαστε να χρησιμοποιήσουμε πολύ σκούρο γκρι και το αποτέλεσμα είναι αδιάφορο. Γι’ αυτό πάντα χρειαζόμαστε την γνώμη ειδικού.

Είναι κατάλληλο για όλους τους χώρους και τα αντικείμενα. Συχνότερα το συναντούμε σε υφάσματα επιπλώσεων.

 

 

Αποτελεί εξαιρετική λύση που μπορεί να συνδυαστεί με χρωματιστά αξεσουάρ που αλλάζονται ευκολότερα. Ριχτάρια και μαξιλάρια έχουν θέση μπαλαντέρ, εφόσον αλλάζοντάς τα, έχουμε μια νέα εικόνα στο καθιστικό μας.

Είναι κατάλληλο για όλους τους χώρους και τα αντικείμενα. Συχνότερα το συναντούμε σε υφάσματα επιπλώσεων. Αποτελεί εξαιρετική λύση που μπορεί να συνδυαστεί με χρωματιστά αξεσουάρ που αλλάζονται ευκολότερα. Ριχτάρια και μαξιλάρια έχουν θέση μπαλαντέρ, εφόσον αλλάζοντάς τα, έχουμε μια νέα εικόνα στο καθιστικό μας.

Το γκρι μας θυμίζει περισσότερο minimal ή ακόμα και industrial στυλ, αποτελεί όμως μια πολύ chicεπιλογή σε κλασσικό ύφος.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε, μπορούμε να το συνδυάσουμε με μέταλλο ή ξύλο, με χρυσές ή ασημί λεπτομέρειες. Το σκούρο γκρι αποτελεί το καλύτερο φόντο για έκθεση καλλιτεχνικών έργων, οπότε, αν έχουμε κάποιο πίνακα ή γλυπτό που θέλουμε να αναδείξουμε, καλό θα είναι να το τοποθετήσουμε πάνω σε ένα σκούρο γκρι τοίχο.


 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.plastelhome.gr θα βρείτε μοκέτες, δαπεδα laminate, μοντέρνα χαλιά, σεντόνια κ.α. για την διακόσμηση του μοντέρνου δωματίου.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

 

—————

Πίσω