ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ

2014-03-20 08:17

Τα διαφορετικά χρώματα είναι για διαφορετικές προτιμήσεις. Το χρώμα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στη ζωή μας. Είναι  μέρος του φυσικού κόσμου από την αρχή του χρόνου και εξακολουθεί να γοητεύει με τη μυστηριώδη φύση του.


Θέλετε να βάψετε το δωμάτιό σας μπλε; Αν ναι, είστε σε καλό δρόμο. Ανάλογα με την απόχρωση, το μπλε μας χαλαρώνει και μας βοηθά να αυτοσυγκεντρωνόμαστε. Το μπλε επίσης ηρεμεί την ατμόσφαιρα και δημιουργεί κλίμα γαλήνης και χαλάρωσης. Συνηθίζεται  να επιλέγεται  για υπνοδωμάτια ακριβώς γι αυτόν τον λόγο. Το μπλε βελτιώνει την παραγωγικότητα, έτσι ώστε να μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για τα παιδικά δωμάτια, ιδιαίτερα όταν σπουδάζουν.

Πρόκειται για ένα χρώμα που εκφράζει εμπιστοσύνη και έχει ποικίλες αποχρώσεις που μπορούν να ταιριάξουν με όποιο στιλ διακόσμησης σας αρέσει. Παστέλ αποχρώσεις για κομψή διακόσμηση, ηλεκτρίκ για industrial ύφος, ή σκούρο μπλε για navy décor. Φυσικά με το λευκό δημιουργούν μία πολύ ωραία σύνδεση αισθητικά, αλλά οι αποχρώσεις μεταξύ τους προσφέρουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε επίσης να προσθέσετε κόκκινες πινελιές ή καφέ και μουσταρδί για στιλάτες χρωματικές αντιθέσεις.
Όπου οι καυγάδες είναι συχνοί βάφουμε το σαλόνι   μπλε. Δεν θα πιστέψετε πόσο αλλάζει την κατάσταση.

Το μπλε φαίνεται να λειτουργεί  καλά και σε κουζίνες και τραπεζαρίες.
Όταν το μπλε χρησιμοποιείται σε σχέση με τα τρόφιμα, μπορεί να έχουμε ως αποτέλεσμα την καταστολή της όρεξης, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα καλό για όσους θέλουν να χάσουν  βάρος.
Το μπλε είναι ένα καθαρό χρώμα, επίσης το μπλε είναι η ένωση με το νερό , γι αυτό λειτούργει πολύ καλά στα μπάνια και χώρους υγιεινής. Το  μπλε χαλαρώνει, αναζωογονεί, δροσίζει και εξωτερικεύει γαλήνια συναισθήματα . Είναι ανοιχτό και φιλόξενο, και αν συνδυαστεί με το κίτρινο, δημιουργεί την τέλεια ψευδαίσθηση της παραλίας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ: LAMINATE, ΜΟΚΕΤΕΣ, ΧΑΛΙΑ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ, ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ, KAMBAΔΕΣ K.A.

 

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

 

https://www.plastelhome.gr

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

—————

Πίσω