ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

2011-01-10 07:12

 Πρωτότυπα δώρα για την ημέρα των ερωτευμένων

Ψάχνετε μια πρωτότυπη ιδέα δώρου για το αγαπημένο σας πρόσωπο… εμείς έχουμε να σας προτείνουμε κάτι που θα του/ της μείνει αξέχαστο.

Επιλέξτε μια όμορφη φωτογραφία που αποτυπώνει κάποια ιδιαίτερη στιγμή σας, στείλτε την σε μας για να την μετατρέψουμε σε πίνακα ζωγραφικής σε τεχνοτροπία που θα επιλέξετε και στη συνέχεια, εφόσον σας αρέσει το αποτέλεσμα, να την εκτυπώσουμε σε καμβά, μετατρέποντας την έτσι σε ένα έργο τέχνης μοναδικής αξίας για τον κάτοχο της αλλά και ιδιαίτερης αισθητικής για όσους το βλέπουν.

Η εταιρεία PHOTOPAINT, κάνοντας χρήση ενός συνδυασμού πρωτοποριακών προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών, αναλαμβάνει με ιδιαίτερη επιτυχία να μετατρέψει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε πίνακες ζωγραφικής, πραγματικά έργα τέχνης.

Η διαδικασία είναι απλή και το σημαντικότερο δεν στοιχίζει ακριβά. Στέλνετε μία αγαπημένη σας φωτογραφία ή οποιαδήποτε εικόνα σας αρέσει σε ψηφιακή μορφή στο email της εταιρείας και το έμπειρο προσωπικό της  αναλαμβάνει να την επεξεργαστεί και να την μετατρέψει σε έργο τέχνης σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το αντικείμενο της φωτογραφίας. Για παράδειγμα ένα ωραίο τοπίο εκτυπώνεται πολύ ωραία ως ελαιογραφία, ένα πορτραίτο μπορεί να εκτυπωθεί ως σκίτσο ή ελαιογραφία καθώς επίσης και σε τεχνοτροπία cartoon ή pop art.

  Εν συνεχεία η εταιρεία PHOTOPAINT αναλαμβάνει την εκτύπωση της επεξεργασμένης φωτογραφίας  σε καμβά (με ή χωρίς τελάρο), πόστερ ή ταπετσαρία τοίχου στις καλύτερες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τιμές της αγοράς.

 Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες, πορτραίτα, τοπία καλοκαιρινών ή χειμερινών διακοπών καθώς επίσης και να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο με παιδικούς ήρωες μετατρέποντας τα σε πίνακες ζωγραφικής, pop art ή καρτούν που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

 

PHOTOPAINT

https://photopaint.webnode.com/photo-gallery/portraits/

email: papazoglou_anna@yahoo.com

 

 

—————

Πίσω