Πρωτότυπες ιδέες δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα

2011-01-09 14:32

  Πρωτότυπα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Ψάχνετε μια πρωτότυπη ιδέα δώρου για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο… εμείς έχουμε να σας προτείνουμε κάτι που σίγουρα θα λατρέψει.

Αν πρόκειται για τον ή την αγαπημένη σας τότε μπορείτε να πάρετε μια όμορφη φωτογραφία που αποτυπώνει κάποια πολύτιμη στιγμή σας, να μας την στείλετε για να την μετατρέψουμε σε πίνακα ζωγραφικής και στη συνέχεια, εφόσον σας αρέσει το αποτέλεσμα, να την εκτυπώσουμε σε καμβά, μετατρέποντας την έτσι σε ένα έργο τέχνης μοναδικής αξίας για τους κατόχους της αλλά και ιδιαίτερης αισθητικής για όσους το βλέπουν.

Επίσης σε οικογένειες με παιδιά μπορείτε να τους προσφέρεται ένα όμορφο πορτραίτο των παιδιών τους εκτυπωμένο σε καμβά. Πολύ καλή επίσης ιδέα για παππούδες και γιαγιάδες που δεν χορταίνουν να βλέπουν τα εγγόνια τους.

Τέλος μια όμορφη ζωγραφιά του παιδιού σας μπορεί τώρα να μετατραπεί σε ένα μοναδικό έργο τέχνης με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Κάντε το να αισθανθεί σαν ένας μικρός καλλιτέχνης και διακοσμήστε το δωμάτιο του, κι όχι μόνο, με αποκλειστικά δικά του έργα.

Μια όμορφη ζωγραφιά του εκτυπωμένη σε καμβά και με μια ελαφριά επεξεργασία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ένα μοναδικού έργου τέχνης που θα κάνει περήφανο το ίδιο το παιδί αλλά κι εσάς. Επιλέξτε τις καλύτερες ζωγραφιές του και στείλτε τις σε μας για να σας φτιάξουμε ένα μοναδικό κολάζ και να το εκτυπώσουμε σε καμβά. Εκπληκτική ιδέα για δώρο.

Η εταιρεία PHOTOPAINT, κάνοντας χρήση ενός συνδυασμού πρωτοποριακών προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών, αναλαμβάνει με ιδιαίτερη επιτυχία να μετατρέψει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε πίνακες ζωγραφικής, πραγματικά έργα τέχνης.

Η διαδικασία είναι απλή και το σημαντικότερο δεν στοιχίζει ακριβά. Στέλνετε μία αγαπημένη σας φωτογραφία ή οποιαδήποτε εικόνα σας αρέσει σε ψηφιακή μορφή στο email της εταιρείας και το έμπειρο προσωπικό της  αναλαμβάνει να την επεξεργαστεί και να την μετατρέψει σε έργο τέχνης σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το αντικείμενο της φωτογραφίας. Για παράδειγμα ένα ωραίο τοπίο εκτυπώνεται πολύ ωραία ως ελαιογραφία, ένα πορτραίτο μπορεί να εκτυπωθεί ως σκίτσο ή ελαιογραφία καθώς επίσης και σε τεχνοτροπία cartoon ή pop art.

  Εν συνεχεία η εταιρεία PHOTOPAINT αναλαμβάνει την εκτύπωση της επεξεργασμένης φωτογραφίας  σε καμβά (με ή χωρίς τελάρο), πόστερ ή ταπετσαρία τοίχου στις καλύτερες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τιμές της αγοράς.

 Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες, πορτραίτα, τοπία καλοκαιρινών ή χειμερινών διακοπών καθώς επίσης και να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο με παιδικούς ήρωες μετατρέποντας τα σε πίνακες ζωγραφικής, pop art ή καρτούν που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

 

PHOTOPAINT

https://photopaint.webnode.com/photo-gallery/portraits/

email: papazoglou_anna@yahoo.com

 

 

—————

Πίσω