Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για τους λάτρεις του χρώματος

2013-11-12 14:12

Το να διακοσμήσετε το σαλόνι ή το καθιστικό σας με χρώμα είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αυτό το δωμάτιο είναι το μέρος  όπου κατά κύριο λόγο συγκεντρώνει την οικογένειά σας και όπου θα περνάτε  χρόνο  με τους επισκέπτες σας, και γιαυτό θα πρέπει να είναι  φωτεινό και χαρούμενο. Μια αίθουσα γεμάτη χρώμα και φώς θα ενεργοποιήσει τους πάντες με  καλή διάθεση.

Δεν είναι δύσκολο να κάνετε το σαλόνι φωτεινό και πολύχρωμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πίνακες, υφάσματα, έπιπλα, ταπετσαρίες και άλλα αντικείμενα του ντεκόρ για να επιτύχετε το στόχο σας. Ακόμη και ένα ή δύο φωτεινά αντικείμενα είναι αρκετά για να κάνουν μια τολμηρή δήλωση σε ένα ουδέτερο σε χρώμα δωμάτιο. Έχουμε λοιπόν συγκεντρώσει για εσάς πολλά παραδείγματα τέτοιων δωματίων όσο το δυνατόν τουλάχιστον. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε κάποια έμπνευση και ιδέες σε αυτά τα δροσερά σαλόνια.

 

 

Μεγάλη ποικιλία για τον εξοπλισμό και την διακόσμηση του σπιτιού (πλαστικά δάπεδα, laminate, μοκέτες, μοντέρνα χαλιά, δερματίνες, ταπετσαρίες τοίχου κ.α.) θα βρείτε στο κατάστημα PLASTELhome

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

 
 

 

—————

Πίσω