ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΤΟΙΧΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ

2011-05-11 20:04

 

Ίσως να μην είχατε γνώση των άπειρων επιλογών που έχετε στα χρώματα και τα σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ταπετσαρία για τον δικό σας χώρο. Οι παρακάτω οδηγίες μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή της σωστής ταπετσαρίας.

Χρώμα και το σχέδιο της ταπετσαρίας τοίχου

Υπάρχουν μερικές βασικές κατευθυντήριες γραμμές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων που είναι κατάλληλα για το περιβάλλον σας. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να επιλέξετε  χρώματα και σχέδια που θα ενισχύσουν την είδη υπάρχουσα διακόσμηση του σπιτιού σας για να παρέχουν μια ευχάριστη και κομψή ατμόσφαιρα. Ένας βασικός κανόνας που πρέπει να ακολουθείται κατά την επιλογή των χρωμάτων είναι να επιλέξετε  χρώματα και υφές στις ταπετσαρίες  που είναι παρόμοιες. Για παράδειγμα, αν θέλετε να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα για αντίθετους τοίχους, φροντίστε ώστε να ταιριάζουν οι υφές τους.

Τύπος και Στυλ ταπετσαρίας τοίχου

Υπάρχουν πολλοί τύποι ταπετσαριών σε διαφορετικά στυλ των οποίων  τα σχέδια και η επιλογή  εξαρτάται από το εάν μπορούν να εφαρμοστούν και φυσικά αν είναι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. Φανταχτερές και ακριβές ταπετσαρίες  μπορεί να δείχνουν όμορφες, αλλά θα είναι άχρηστες  σε χώρους όπου η υφή  είναι ένα ζήτημα, όπως για παράδειγμα σε μια κουζίνα. Σε χώρους όπως οι κουζίνες, είναι καλύτερο να επιλέξετε ανθεκτικές στους λεκέδες ταπετσαρίες ή ακόμα και αυτές που πλένονται.

 

 

Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα ταπετσαρίας για όλα τα δωμάτια του σπιτιού θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.plastelhome.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

—————

Πίσω