Πώς να κατεβάσετε ταινίες online εντελώς δωρεάν..

2011-02-04 07:02

 

ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET

Πώς να κατεβάσετε ταινίες online εντελώς δωρεάν..

Αγαπάτε τον κινηματογράφο αλλά δεν σας παίρνει οικονομικά να δείτε όλες εκείνες τις ταινίες που έχετε βάλει στο μάτι; Προσπαθείτε να αποφύγετε το υψηλό κόστος του κινηματογράφου κατεβάζοντας ταινίες που θέλετε να δείτε από το Internet; Θα πρέπει να είναι λίγο απογοητευτική η διαπίστωση ότι στα περισσότερα site καλείστε να πληρώσετε μηνιαία συνδρομή. Αν δεν είσαστε φανατικός θεατής ταινιών, τότε η μηνιαία συνδρομή που θα πρέπει να πληρώσετε, δεν αξίζει τον κόπο, αλλά ευτυχώς για σας έχω να σας προτείνω την τέλεια λύση! Μπορείτε να κατεβάζετε ταινίες εντελώς δωρεάν από το Internet χωρίς την παραμικρή συνδρομή, απλά πρέπει να εντοπίσετε το κατάλληλο website.

Τα περισσότερα website που σας επιτρέπουν να φορτώσετε ταινίες προϋποθέτουν κάποια συνδρομή για να είναι νόμιμα, ωστόσο υπάρχει ένας οικονομικότερος τρόπος για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κατεβάσουν νόμιμα ταινίες online και λέγεται www.freemoviestheatre.com

To www.freemoviestheatre.com επιτρέπει στους πελάτες του να βλέπουν ταινίες εντελώς δωρεάν, χωρίς συνδρομές. Οι μόνοι άνθρωποι που επωφελούνται από τις μηνιαίες συνδρομές είναι αυτοί που βλέπουν ΠΟΛΛΕΣ ταινίες, για όλους τους υπόλοιπους είναι απλή σπατάλη.

Θα χρειαστεί κάποια στιγμή να πληρώσω μηνιαία συνδρομή;

Όχι. Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να σας ζητηθεί να πληρώσετε μηνιαία συνδρομή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε ως χρήστης.

Είναι νόμιμο το site;

Ναι, είναι απόλυτα νόμιμο . Αυτό σημαίνει ότι εφόσον είσαστε εγγεγραμμένος ως χρήστης, μπορείτε να κατεβάζετε ταινίες νόμιμα χωρίς το παραμικρό κόστος.

Είναι ασφαλές για τον υπολογιστή μου;

Ναι, είναι 100% ασφαλές για τον υπολογιστή σας. Έχετε την επιλογή είτε να δείτε τις ταινίες στον υπολογιστή σας, είτε να τις κατεβάσετε και για μελλοντική χρήση. Σε κάθε περίπτωση το www.freemoviestheatre.com είναι απόλυτα αξιόπιστο με περισσότερους από 19.000 χρήστες.

Είναι οι ταινίες καλής ποιότητας;

Ναι, το freemoviestheatre.com προσφέρει στους χρήστες του ταινίας κορυφαίας ποιότητας. Το format τους είναι Divx το οποίο θεωρείται το καλύτερο για τις ταινίες.

—————

Πίσω