Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο δάπεδο laminate για τον χώρο σας

2013-05-01 09:56

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, το δάπεδο laminate συνιστά έναν από τους πλέον δημοφιλής και οικονομικούς τρόπους να μεταμορφώσετε και να αναδείξετε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με εντυπωσιακά πάντα αποτελέσματα.

Η ευκολία στο καθάρισμα, η ανθεκτικότητα, η αντοχή στο χρόνο, η αντιστατικότητα, η προσιτή τιμή σε σχέση με το φυσικό ξύλο, το αισθητικό αποτέλεσμα και η ευκολία στην τοποθέτηση συνιστούν μερικούς από τους πιο σημαντικούς λόγους που καθιστούν το δάπεδο laminate ιδιαίτερα προσφιλή λύση για το μέσο καταναλωτή.

Προτού ωστόσο προβείτε στην αγορά δαπέδου laminate  θα πρέπει να εξετάσετε κάποιους παράγοντες όπως για παράδειγμα τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο όπου θα τοποθετηθεί το laminate, το στυλ, η τιμή,  η χρήση και οι διαστάσεις του χώρου, οι προδιαγραφές κι  οι εγγυήσεις που προσφέρει η εκάστοτε εταιρεία laminate.

Η σύσταση μας είναι να μην δώσετε αποκλειστική έμφαση στη τιμή αλλά στη σχέση τιμής απόδοσης καθώς η επένδυση σε δάπεδο είναι μια μακροχρόνια επένδυση και η απόδοση της θα φανεί σε εύρος χρόνου. Ένα καλό, επώνυμο δάπεδο, προσφερόμενο σε προσιτή τιμή θα σας διασφαλίσει την αντοχή και μακροβιότητα του δαπέδου, την ωραία αισθητική του χώρου, πλήθος επιλογών σε χρώματα, στυλ και σχέδια, αντοχή σε γδαρσίματα και φθορές, ανθεκτικότητα σε υγρασία, εγγύηση πολλών ετών κ.α.

Υπάρχουν αρκετές γνωστές εταιρείες laminate στις μέρες μας. Το laminate που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην αγορά το 1977 ως Pergo έχει τώρα επεκταθεί και κατασκευάζεται από επώνυμες εταιρείες όπως Armstrong, Clarion και Μeister και προσφέρεται σε ευρεία γκάμα επιλογών χρωμάτων, σχεδίων και τιμής.

Μεγάλη ποικιλία σε δάπεδα της εταιρείας MEISTER θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο

http://www.plasteldeco.com/laminate/

—————

Πίσω