Ρόλερ και ρόμαν της συλλογής Verosol

2012-02-12 18:17

 

Η γνωστή εταιρία Verosol διαθέτει τεράστια ποικιλία σε υφάσμα για ρόλερ ή ρόμαν μονόχρωμα ή εμπριμέ, πολυεστερικά ή βαμβακερά, διαφανή, ελαφρώς διαφανή ή πλήρους συσκότισης. Σίγουρα θα τα λατρέψετε!

Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στα υφάσματα ρόμαν και ρόλερ καλύπτει ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο.

Ζήστε στη σκιά τους και απολαύστε την αρμονία του χώρου κάθε στιγμή της ζωής σας, περνώντας αξεχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Η ιδιαίτερη ποιότητα ύφανσης των υφασμάτων επιτρέπει τη διάχυση του φυσικού φωτισμού δημιουργώντας μια ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Originals Verosol είναι διαθέσιμα σε πέντε επίπεδα διαφάνειας από υπέρ - διαφανές έως και πλήρους συσκότισης. Συμβάλλουν στον πλήρη έλεγχο της ηλιακής ακτινοβολίας, αποτρέποντας σε μεγάλο βαθμό την εναλλαγή θερμότητας του χώρου με το εξωτερικό περιβάλλον κάθε στιγμή της ημέρας, δημιουργώντας άνετε περιβάλλον, τόσο στον προσωπικό όσο και στος επαγγελματικό σας χώρο.

Η ιδιαίτερα λεπτή στρώση αλουμινίου στην εξωτερική επιφάνεια των υφασμάτων Silverscreen βελτιώνει θεαματικά την απόδοση τους όσον αφορά την ηλιακή ενέργεια, ενώ παρέχει άριστη ορατότητα προς το εξωτερικό περιάλλον. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διατηρούν δροσερό το χώρο σας λόγου αποκλεισμού της θερμότητας που οφείλεται στο ανακλαστικό μεταλλικό στρώμα ενώ αντίστοιχα μειώνουν την απώλεια θερμότητας κατά την διάρκεια του χειμώνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση εξόδων θέρμανσης και κλιματισμού και κατά συνέπεια την μείωση των ρύπων διοξειδίου του άνθρακα προς το περιβάλλον.

Τα Enviroscreen είναι διαφανή υφάσματα με μεγάλη αντανάκλαση στην ηλιακή ακτινοβολία λόγω της μεταλλικής τους επεξεργασίας προσφέροντας έτσι θερμική και οπτική άνεση. Ο  τρόπος ύφανσης του το κατατάσσει στην κατηγορία των Screen έχοντας όμως καθαρή υφασμάτινη υφή και εμφάνιση.

Στο κατάστημα PLASTELDECO θα βρείτε ολόκληρη την γκάμα των υφασμάτων Verosol σε μεγάλη ποικιλία μοντέρνων αποχρώσεων και σχεδίων ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου σας.

 

 

 

 

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για δείτε τη συλλογή Verosol https://www.plasteldeco.com/roller/  

 

—————

Πίσω