Συμβουλές για την διακόσμηση και τον εξοπλισμό του επαγγελματικού σας χώρου

2013-11-15 20:30

Οποιο και να είναι το αντικείμενο της εργασίας σας, φροντίστε να διαθέσετε λίγο χρόνο  για την διακόσμηση του. Οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν το λιγότερο 40 ώρες την εβδομάδα στον επαγγελματικό τους χώρο, γι αυτό είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα χώρο που θα σας εκφράζει ώστε να μπορείτε να είσαστε παραγωγικοί μέσα σε αυτόν και ο οποίος θα κάνει την δουλεία σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Το γραφείο είναι ο καθρέφτης μας προς τον έξω κόσμο, γι αυτό φροντίστε να είναι απλό, οργανωμένο, άνετο και το πιο σημαντικό να αποπνέει επαγγελματισμό αλλά και ζεστάσια ενώ θα πρέπει σίγουρα να φέρει  την προσωπική σας πινελιά.

Μερικές απλές συμβουλές για την διακόσμηση του γραφείου σας:

1. Αναλογιστήτε την εικόνα που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω.

2. Επιλέξτε τι θα τοποθετήσετε στο δάπεδο του γραφείου σας. Οι επαγγελματικές μοκέτες δίνουν μια ζεστή αίσθηση στο χώρο, ενώ τα δάπεδα laminate αναβαθμίζουν την αισθητική του. Μια επίσης πολύ καλή λύση είναι το πλαστικό δάπεδο καθώς είναι ωραίο στην εμφάνιση, πρακτικό στη χρήση και εύκολο στο καθάρισμα.

 

3. Επιλέξτε τα χρώματα που επιθυμείτε να κυριαρχούν στο χώρο. Τα ουδέτερα χρώμα όπως το λευκό, μπεζ, καφέ και εκρού είναι καλές επιλογές για επαγγελματικά γραφεία.

4. Επιλέξτε τα κατάλληλα επαγγελματικά έπιπλα προτού ξεκινήσετε τις αγορές σας.

5. Φροντίστε να επιλέξετε αναπαυτικές, ρυθμιζόμενες εργονομικές καρέκλες εργασίας.

6. Αναζητήστε το ιδανικό για τον χώρο σας τραπέζι συσκέψεων και βιβλιοθήκη.

7. Επιλέξτε πίνακες που να ταιριάζουν στον χώρο ή μια μοντέρνα φωτοταπετσαρία που να ταιριάζει στο στυλ της διακόσμησης του γραφείου.

8. Διακοσμήστε το χώρο με γλάστρες και λουλούδια που αναβαθμίζουν την αισθητική του , βελτιώνουν την ατμόσφαιρα και, σύμφωνα με έρευνες, κάνουν τους ανθρώπους πιο παραγωγικούς.

9. Σκεφτείτε κι άλλα χρήσιμα και ελκυστικά αντικείμενα που μπορείτε να προσθέσετε στο γραφείο σας όπως ρολόι γραφείου, σετ γραφείου, πρωτότυπες κορνίζες για προσωπικές φωτογραφίες προκειμένου να δείχνει το γραφείο σας ολοκληρωμένο.

Μεγάλη ποικιλία για τον εξοπλισμό και την διακόσμηση του επαγγελματικού σας χώρου (πλαστικά δάπεδα, laminate, μοκέτες, μοντέρνα χαλιά, δερματίνες, ταπετσαρίες τοίχου κ.α.) θα βρείτε στο κατάστημα PLASTELhome

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

 

—————

Πίσω