ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ - Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

2014-05-01 09:12

Το τεχνητό γκαζόν έχει αμέτρητες εφαρμογές και χρήσεις. Μπορεί να τοποθετηθεί σε μπαλκόνια, παιδικούς σταθμούς,  σχολεία, δημοτικά πάρκα, εκθεσιακούς χώρους, πεζοδρόμια, χώρους γυμναστηρίου, γκαράζ, θερμοκήπια, ξενοδοχειακές μονάδες, παιδικές χαρές, εστιατόρια, αθλητικούς χώρους, πισίνες κ.α.

Στο ερώτημα γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο τεχνητό γκαζόν η απάντηση είναι σαφής. Έχει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι του φυσικού γκαζόν.

Καταρχάς το τεχνητό γκαζόν έχει βελτιωθεί εκπληκτικά από άποψη αισθητικής σε σχέση με αυτό που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Έχει ζωηρό χρώμα και προσομοιάζει απόλυτα το φυσικό γκαζόν σε βαθμό που πλέον κάποιος δυσκολεύεται να τα ξεχωρίζει. Είναι οικονομικό και δεν βλάπτει το περιβάλλον καθώς είναι πλήρως ανακυκλώσιμο.

Με το τεχνητό γκαζόν, εξοικονομούμε χρήματα και χρόνο, ειδικότερα σε ότι αφορά τη συντήρηση του, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε έκπτωση στην αισθητική του χώρου όπου θα το τοποθετήσουμε. Είναι επίσης πολύ καλό για το περιβάλλον καθώς δεν προϋποθέτει τη χρήση φυτοφαρμάκων και παρασιτοκτόνων τα οποία έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα βλαβερά για το περιβάλλον και δεν χρειάζεται πότισμα για να διατηρηθεί ζωντανό, γεγονός πολύ σημαντικό σε περιόδους λειψυδρίας.

Ιδανικό για Καφετέριες και Ξενοδοχεία

Οικονομικό, δεν χρειάζεται καμία συντήρηση και απαλλάσσει τον ιδιοκτήτη από το κόστος του νερού το οποίο έχει αυξηθεί σημαντικά και το κόστος της συντήρησης το οποίο περιλαμβάνει: την αμοιβή του κηπουρού, το χλοοκοπτηκό μηχάνημα, το ποτιστικό σύστημα, τα φάρμακα, τα λιπάσματα, κ.α. Ξεχάστε τις συνέπειες μιας αναπάντεχης βλάβης ή μιας διακοπής (νερού ή ρεύματος) που παρατηρείται συχνά στις εξοχικές κατοικίες. Ανθεκτικό, δεν ξεφτίζει η ίνα ούτε και σπάει η βάση του μετά από βαριά χρήση. Τα χημικά της πισίνας δεν αλλοιώνουν την απόχρωση του. Στεγνώνει γρήγορα μετά από βροχή ή πλύσιμο. Τοποθετώντας τον τάπητα πάνω σε χώμα αποφεύγουμε την λάσπη. Η έκθεση του στον ήλιο δεν αλλοιώνει την απόχρωση καθώς καλύπτεται από προστατευτικό UV protection film. Είναι αντιαλλεργικό και μαλακό στην υφή, ότι καλύτερο για τα παιδιά. Τοποθετείται πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια. Είναι αντιφλεκτικό. Με οκτώ διαφορετικές ποικιλίες είναι σίγουρο ότι θα έχετε το αισθητικό αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί. Είναι τέλειο όλο τον χρόνο και όλες τις εποχές. Εμποδίζει την άναρχη βλάστηση.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

https://www.plastelhome.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

 

—————

Πίσω