ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ - Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ

2014-05-01 08:57

Το τεχνητό γκαζόν έχει αμέτρητες εφαρμογές και χρήσεις. Μπορεί να τοποθετηθεί σε μπαλκόνια, παιδικούς σταθμούς,  σχολεία, δημοτικά πάρκα, εκθεσιακούς χώρους, πεζοδρόμια, χώρους γυμναστηρίου, γκαράζ, θερμοκήπια, ξενοδοχειακές μονάδες, παιδικές χαρές, εστιατόρια, αθλητικούς χώρους, πισίνες κ.α.

Στο ερώτημα γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο τεχνητό γκαζόν η απάντηση είναι σαφής. Έχει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι του φυσικού γκαζόν.

Καταρχάς το τεχνητό γκαζόν έχει βελτιωθεί εκπληκτικά από άποψη αισθητικής σε σχέση με αυτό που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Έχει ζωηρό χρώμα και προσομοιάζει απόλυτα το φυσικό γκαζόν σε βαθμό που πλέον κάποιος δυσκολεύεται να τα ξεχωρίζει. Είναι οικονομικό και δεν βλάπτει το περιβάλλον καθώς είναι πλήρως ανακυκλώσιμο.

Με το τεχνητό γκαζόν, εξοικονομούμε χρήματα και χρόνο, ειδικότερα σε ότι αφορά τη συντήρηση του, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε έκπτωση στην αισθητική του χώρου όπου θα το τοποθετήσουμε. Είναι επίσης πολύ καλό για το περιβάλλον καθώς δεν προϋποθέτει τη χρήση φυτοφαρμάκων και παρασιτοκτόνων τα οποία έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα βλαβερά για το περιβάλλον και δεν χρειάζεται πότισμα για να διατηρηθεί ζωντανό, γεγονός πολύ σημαντικό σε περιόδους λειψυδρίας.

Ειδικότερα σε παιδικούς σταθμούς νηπιαγωγία, παιδικές χαρές και παιδότοπους το συνθετικό γκαζόν συνιστά την ιδανική πρόταση.

Παιδικοί Σταθμοί - Νηπιαγωγεία - Παιδότοποι

Παρέχει ασφάλεια στο παιχνίδι, χάρη στη μαλακή του υφή, λιγότερες γρατζουνιές και κοψίματα. Είναι αντιαλλεργικό και αντιμυκητικό συμφωνά με τις διεθνείς προδιαγραφές για τα σχολεία. Στεγνώνει γρήγορα και έτσι τα παιδιά παίζουν χωρίς να λερώνονται μετά από βροχή. Δεν θέλει γέμισμα με άμμο ή καουτσούκ που εισχωρεί στα ρούχα και παπούτσια των παιδιών. Είναι ανθεκτικό στην βαριά χρήση. Είναι αισθητικά όμορφο. Οικονομικό γιατί δεν χρειάζεται καμιά συντήρηση. Δεν είναι εύφλεκτο σαν υλικό, δεν καίγεται. Καθαρή λύση καθώς τοποθετείται και πάνω σε χώμα και έτσι η λάσπη γίνεται παρελθόν. Φιλικό προς τα κατοικίδιά σας. Απωθεί τις σκνίπες που μεταφέρουν το καλαζάρ και δεν σκάβεται. Ξεπλένεται εύκολα με νερό και δεν καίγεται από τις ακαθαρσίες.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

https://www.plastelhome.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

—————

Πίσω