ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΤΟΙΧΟΥ - Ενημερωθείτε για τις διάφορες ποιότητες που κυκλοφορούν στην αγορά

2011-03-28 22:28

Σήμερα είναι βολικό και πρακτικό να χρησιμοποιείτε ταπετσαρίες στην περίπτωση που θέλετε να ανακαινίσετε ή να αλλάξετε την εμφάνιση των τοίχων σας και φυσικά την αίσθηση του εσωτερικού σας χώρου. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα μεγέθη ταπετσαρίας που κυκλοφορούν στην αγορά (18 έως 27 ίντσες). Ένα ολόκληρο φύλλο από την ταπετσαρία μπορεί να καλύψει μια έκταση 36 τετραγωνικών ποδιών, αλλά δεδομένου ότι οι τοίχοι έχουν πολύ διαφορετικά μεγέθη μεταξύ τους ανάλογα με την εκάστοτε διαρρύθμιση συχνά ένα φύλλο καταλήγει να καλύπτει έκταση περίπου 30 τετραγωνικών ποδιών της επιφάνειας.

Το προϊόν της ταπετσαρίας έχει υποστεί πράγματι σημαντικές καινοτομίες. Αυτές τις μέρες, αν ψάχνετε για ταπετσαρίες και τις συναφείς προμήθειες, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία ταπετσαρίας με διαφορετικά σχέδια. Συνήθως οι ταπετσαρίες χρειάζονται διαφόρων ειδών πάστες, ώστε να μπορούν να συνδέονται με τους τοίχους και αποτελούνται από εύρος υλικών ανάλογα με τον τύπο τους.

* Μια κοινή ταπετσαρία απαιτεί συνήθως ένα σύστημα εγκατάστασης που εφαρμόζει συγκολλητικά στο πίσω μέρος της προτού να μπορέσει να συνδεθεί στον τοίχο. Είναι το κλασικό wallpaper που προσθέτει χάρη και κομψότητα στα σπίτια. Κοινή ταπετσαρία βρίσκει ιδανική εφαρμογή στους τοίχους και σε περιοχές όπου είναι λιγότερο πιθανό να είναι αυτοί κατεστραμμένοι ή φθαρμένοι από τη χρήση των ενοίκων ή την πολυκαιρία.

* Τα λεγόμενα χρυσόχαρτα ταπετσαρίες μπορεί να δημιουργήσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα μικρή περιοχή με λεπτομέρειες στους τοίχους. Είναι ταπετσαρία με μεταλλικό φύλλο σε ποικιλία μοντέλων. Αυτός ο τύπος ταπετσαρίας απαιτεί σοβαρή και σημαντική προσπάθεια, ώστε να στερεωθεί στο τοίχωμα.

* Η ταπετσαρία βινυλίου έχει αντικαταστήσει πλέον την κοινή ταπετσαρία σε δημοτικότητα. Αυτή η ταπετσαρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς! Μπορεί να αγοραστεί από το κατάστημα με υλικά βαφής ή από καταστήματα για ανακαίνιση του σπιτιού σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων των μπάνιων, κουζινών και φυτώριων. Είναι πιο εύκολη στην επεξεργασία και ανθεκτική και μπορεί να αντέξει λίγο την έκθεση στο φώς και την υγρασία.

* Η λεγόμενη Flock ταπετσαρία συνήθως εφαρμόζεται με τους τοίχους της τραπεζαρίας και πιο επίσημων χώρων που απαιτούν κάποιες διακοσμητικές λεπτομέρειες.

* Η υφασμάτινη ταπετσαρία είναι κατασκευασμένη από ύφασμα και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Είναι δύσκολο να την επεξεργαστείτε και δεν βάφεται.

 

 

—————

Πίσω