Συνθετικός χλοοτάπητας - Ποια είναι τα βασικά του πλεονεκτήματα

2013-03-30 16:45

 

Τεχνητό γκαζόν, γιατί να το προτιμήσετε από το φυσικό

Έχετε αναρωτηθεί γιατί όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στο συνθετικό χλοοτάπητα;

Τα πλεονεκτήματα του είναι απλά και κατανοητά. Σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο, ειδικότερα σε ότι αφορά την συντήρηση του κήπου, της αυλής ή της βεράντας σας, προσφέρει κορυφαία αισθητική και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένα παραδείγματα:


Χαμηλό κόστος συντήρησης – εξοικονομείτε χρήματα από το κόστος δημιουργίας και συντήρησης ενός ωραίου εξωτερικού χώρου.  Αυτό ισχύει για ιδιοκτήτες κατοικιών με κήπο οι οποίοι είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία ή πολυάσχολοι και δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με την συντήρηση του κήπου τους, με ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών καθώς και για επαγγελματικούς χώρους όπως σχολεία, παιδικούς σταθμούς, παιδικά πάρκα, παιδότοπους κι άλλα.  
Δεν χρειάζεται πότισμα  – ιδανικό για περιοχές όπου δεν υπάρχει πολύ νερό ειδικότερα σε περιόδους έντονης ζέστης και  ξηρασίας.

 

Ιδανικό για το περιβάλλον – δεν προϋποθέτει τη χρήση λιπασμάτων.

Ανθεκτικό στη χρήση και αισθητικά ωραίο – ιδανικό για εξωτερικούς χώρους και χώρους παιχνιδιού..


Ιδανικό για χώρους μεγάλης κυκλοφορίας – Διατηρείται καθαρό, δεν δημιουργείται λάσπη και παραμένει πράσινο και ζωντανό σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Περισσότερο υγιεινό για μικρά παιδιά με αλλεργίες.

Ιδανικό για χώρους όπου το φυσικό γκαζόν δεν συνιστά πρακτική λύση– όπως σε μεγάλες βεράντες, roof garden, γύρω από πισίνες, σε εμπορικά κέντρα ή εκθεσιακούς χώρους, σε σκηνικά ταινιών, παιδότοπους, παιδικές χαρές κ.α..

Μεγάλη ποικιλιά προτάσεων για συνθετικό χλοοτάπητα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγυημένη ποιότητα θα βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα https://www.plasteldeco.com.

 

—————

Πίσω