Τεχνητό Γκαζόν : Τιμές και Πλεονεκτήματα

2010-06-15 12:05

 

Τεχνητό Γκαζόν: Ιδανική λύση για μπαλκόνια, γυμναστήρια, εκθεσιακούς & αθλητικούς χώρους, σχολεία και παιδικούς σταθμούς

 Το τεχνητό γκαζόν έχει αμέτρητες εφαρμογές και χρήσεις. Μπορεί να τοποθετηθεί σε μπαλκόνια, παιδικούς σταθμούς,  σχολεία, δημοτικά πάρκα, εκθεσιακούς χώρους, πεζοδρόμια, χώρους γυμναστηρίου, γκαράζ, θερμοκήπια, ξενοδοχειακές μονάδες, παιδικές χαρές, εστιατόρια, αθλητικούς χώρους, πισίνες κ.α.

Στο ερώτημα γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο τεχνητό γκαζόν η απάντηση είναι σαφής. Έχει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι του φυσικού γκαζόν.

Καταρχάς το τεχνητό γκαζόν έχει βελτιωθεί εκπληκτικά από άποψη αισθητικής σε σχέση με αυτό που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Έχει ζωηρό χρώμα και προσομοιάζει απόλυτα το φυσικό γκαζόν σε βαθμό που πλέον κάποιος δυσκολεύεται να τα ξεχωρίζει. Είναι οικονομικό και δεν βλάπτει το περιβάλλον καθώς είναι πλήρως ανακυκλώσιμο.

Με το τεχνητό γκαζόν, εξοικονομούμε χρήματα και χρόνο, ειδικότερα σε ότι αφορά τη συντήρηση του, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε έκπτωση στην αισθητική του χώρου όπου θα το τοποθετήσουμε. Είναι επίσης πολύ καλό για το περιβάλλον καθώς δεν προϋποθέτει τη χρήση φυτοφαρμάκων και παρασιτοκτόνων τα οποία έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα βλαβερά για το περιβάλλον και δεν χρειάζεται πότισμα για να διατηρηθεί ζωντανό, γεγονός πολύ σημαντικό σε περιόδους λειψυδρίας.

Επίσης το τεχνητό γκαζόν είναι ιδανικό για χώρους βαρέως χρήσης καθώς δεν είναι γλιστερό, δεν χαλάει, δεν φθείρεται και δεν κιτρινίζει. Στους αθλητικούς χώρους, η τοποθέτηση τεχνητού γκαζόν συνεπάγεται την αποφυγή διακοπών και ανεπιθύμητων αναβολών λόγω κακών καιρικών συνθηκών ή υπερβολικής χρήσης. Διεθνείς αθλητικοί οργανισμοί, όπως η FIFA, τάσσονται πλέον υπέρ της χρήσης του τεχνητού γκαζόν και έχουν εισάγει μια σειρά διεθνών προδιαγραφών για το συγκεκριμένο προϊόν.

Από άποψη αισθητικής, το τεχνητό γκαζόν κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις καθώς διατηρείται πράσινο και ζωντανό όλες τις εποχές του χρόνου.

Το τεχνητό γκαζόν έχει καθιερωθεί σε μοντέρνα κρουαζιερόπλοια καθώς προσφέρει το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα διατηρώντας ταυτόχρονα χαμηλό κόστος αγοράς, τοποθέτησης και συντήρησης. Είναι αντιολισθητικό, ανθεκτικό, πλένεται και στεγνώνει πολύ εύκολα.

Το τεχνητό γκαζόν διατίθεται στην αγορά σε διάφορες διαστάσεις και ποιότητες και η τιμή του ξεκινάει από 3 ευρώ / τ.μ. και ανεβαίνει ανάλογα με το πέλος, το πάχος και τις προδιαγραφές του. Η τοποθέτηση του είναι εύκολη και μπορεί να γίνει και από τον ίδιο τον πελάτη ή από ειδικό τεχνίτη. Επίσης πέρα από το φυσικό πράσινο χρώμα το τεχνητό γκαζόν διατίθεται σε ποικιλία  χρωμάτων.

  KANTE ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΓΚΑΖΟΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΛΑΣΤΕΛ Γ. ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ

Πλαστικό Δάπεδο, Μοκέτες, Τεχνητό Γκαζόν

Αγ. Δημητρίου 4,

Ψυρρή, όπισθεν οδού Αθηνάς

Τηλ. 210-3218360

Fax. 210-3214193

www.plasteldeco.com

 

—————

Πίσω