ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

2014-07-17 08:13

Οι ταπετσαρίες τοίχου αποτελούν πλέον μια από τις πιο συχνές μεθόδους διακόσμησης των τοίχων του γραφείου η της οικίας μας. Μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν παντού, από το σαλόνι και την κουζίνα έως  την κρεβατοκάμαρα και το παιδικό δωμάτιο, δίνοντας μας έτσι την δυνατότητα να δώσουμε το προσωπικό μας στυλ στο χώρο που ζούμε η εργαζόμαστε.

Η επίδραση μιας φωτοταπετσαρίας στην αισθητική του χώρου είναι εκπληκτική, κυριολεκτικά τον μεταμορφώνει. Μια φωτοταπετσσαρία μπορεί να δώσει προοπτική στο χώρο, βάθος, ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Οι ταπετσαρίες τοίχου έχουν διάρκεια ζωής 10 με 15 χρόνια , σε αντίθεση με το χρώμα , το όποιο και χρειάζεται ανανέωση ανά 3 με 4 χρόνια. Με τις ταπετσαρίες τοίχου, μπορούμε να καλύψουμε τυχόν ατέλειες που έχουν οι τοίχοι του χώρου μας, καθώς με την τοποθέτηση της ταπετσαρίας, δεν θα είναι πλέον ορατές στο μάτι. Επίσης , η ποικιλία σχεδίων είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Μπορούμε ακόμη να συνδυάσουμε την ταπετσαρία τοίχου με φωτοταπετσαρίες τοίχου, οι οποίες έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία θεμάτων και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν βάθος στον χώρο μας , με θέματα όπως τοπία , πόλεις και πολλά αλλά.

Τέλος , για τους μικρούς μας φίλους , μπορούμε να διακοσμήσουμε το παιδικό δωμάτιο με παιδικές ταπετσαρίες και φωτοταπετσαρίες καθώς και με αυτοκόλλητα τοίχου, δίνοντας έτσι στον παιδικό χώρο μια πολύ ιδιαίτερη όψη.

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να μεταμορφώσετε τους χώρους σας με υπέροχες ταπετσαρίες:

Μεγάλη ποικιλία σε ιδιαίτερες ταπετσαρίες τοίχου θα βρείτε στο κατάστημα PLASTELhome

 

στη διεύθυνση https://www.plasteldeco.com

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

—————

Πίσω