Φτιάξτε μόνοι σας ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο

2013-09-13 14:32

Το φθινόπωρο είναι πάντα εποχή αλλαγών, είτε αυτό πρόκειται για τη γκαρνταρόμπα των μικρών μας φίλων - το καλοκαίρι και η θάλασσα πάντα τους μεγαλώνει και τους επιμηκύνει- είτε για τη διακόσμηση του δωματίου τους. Αλλαγή χρώματος και προσθήκη ταπετσαρίας για τους πιο ριψοκίνδυνους, μετατόπιση απλά επίπλων για τους πιο συντηρητικούς. Οι έντονες αλλαγές μπορούν να γίνουν με μεγάλη δαπάνη ή απλά με μηδαμινό κόστος όπως η λύση που βρήκαμε και σας προτείνουμε σήμερα. Δημιουργήστε τα δικά σας αγαπημένα stencil - εδώ μπορείτε να βρείτε οδηγίες για τη δημιουργία stencils αλλά και μερικά έτοιμα- και βάψτε μέρος ή ολόκληρους του τοίχους των μικρών σας. Το αποτέλεσμα θα έιναι θαυμάσιο ειδικά αφού οι μικροί σας, ίσως και να μπορούν σε συμβάλλουν σε αυτή την αλλαγή - ειδικά αν είναι άνω των 5 έτων σίγουρα θα μπορούν να βοηθήσουν.  Αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας τα stencils εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε αυτό το αγαπημένο σύννεφο.

MerMagHMCharlotteCloudWall2b

via

MerMagHMCharlotteCloudStencil

 

Αγοράζετε το αγαπημένο σας χρώμα - φυσικά ίσως το απαλό γκρι να είναι και το προτιμότερο, τοποθετείτε το stencil πάνω στον τοίχο που θέλετε να βάψετε και με ένα πινέλο roller βάφετε. Νομίζω ότι δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο. Σε λίγη ώρα θα έχετε ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα. 

MerMagHMCharlotteCloudWall

via

MerMagHMCharlotteCloudWall6

Και φυσικά αν σας αρέσει και το υπέροχο αυτό μαξιλάρι σύννεφο της φωτογραφίας, εδώ μπορείτε να βρείτε οδηγίες για να το φτιάξετε μόνοι σας!  

MerMagHMCharlotteCloudWall5

via

MerMagHMCharlotteCloudWall3

via

Φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε σχήμα αγαπούν οι μικροί μας φίλοι ή κάποια λέξη ή οτιδήποτε άλλο εκείνοι φανταστούν - αρκεί να μπορείτε να δημιουγήσετε το stencil. Έτσι μπορεί να προσθέσετε σε ένα τοίχο ρόμβους, ψιχάλες βρoχής και ότι μπορείτε να φανταστείτε

 

urban-walls-giveaway_-la-la-lovely

via

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ότι και αν επιλέξετε να δημιουργήσετε, εφόσον το κάνετε με αγάπη και ενθουσιασμό, θα είναι υπέροχο,

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.plastelhome.gr θα βρείτε τα πάντα για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Παιδικά χαλιά, ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα, φωτιστικά, σεντόνια με αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Πηγή: mikroimegaloi.gr

—————

Πίσω