ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ - DISNEY

2010-11-08 12:19

Τα παιδικά χαλιά της σειράς DISNEY είναι εμπνευσμένα από τον πολύχρωμο κόσμο των αγαπημένων ηρώων της DISNEY. H συγκεκριμένη συλλογή συνδυάζει τη ζεστασιά, την κορυφαία ποιότητα και ανθεκτικότητα των χαλιών ABC με τον πολύχρωμο, μαγικό κόσμο της DISNEY. 

Η συλλογή έχει σχεδιαστεί με βάση αγαπημένους ήρωες της Disney όπως τον Γουίνι, τα CARS, τις πριγκίπισσες Disney, τις νεράιδες Disney, τον Μίκυ, την Μίνυ και τη Hannah Montana.

Αυτά τα όμορφα σχεδιασμένα χαλιά  της συλλογής Disney έχουν κατασκευαστεί με μαστοριά και κέφι και συνιστούν το αποτέλεσμα χρήσης σύγχρονων τεχνολογιών που τα καθιστούν ανθεκτικά σε λεκέδες, υποαλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Η κάθε συλλογή ακολουθεί το στυλ χρωμάτων και σχεδίων της ιστορίας Disney που αντιπροσωπεύει. Κάθε χαλάκι συνδυάζεται και συμπληρώνει αρμονικά άλλα προϊόντα της σειράς Disney Home και σας βοηθάει στο να δημιουργήσετε τα πιο χαρούμενα παιδικά δωμάτια στον κόσμο.

Ø      Συλλογή με Πριγκίπισσες DISNEY- Μεταμορφώστε το δωμάτιο της μικρής σας σε ένα υπέροχο κάστρο με χαρούμενα σχέδια και χρώματα .

Ø      Συλλογή CARS της DISNEY- Εμπνευσμένη από την επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων, με χαρούμενα χρώματα που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Ø      Συλλογή με Νεράιδες Disney- Κάντε μια βόλτα στον μαγικό νεραϊδοκόσμο της Disney.

Ø      Συλλογή Winnie the Pooh- Βοηθήστε το μικρό σας να ζήσει τη χαρά της περιήγησης και εξερεύνησης του δάσους των 100 στρεμμάτων μέσα από της χαρούμενες ιστορίες του Winnie και της παρέας του.

 Δείτε την πλούσια συλλογή σχεδίων της DISNEY στο https://www.disneycarpets.webnode.com/machinecarpets

—————

Πίσω