ΧΑΛΙΑ SHAGGY : Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

2010-11-21 11:06

Τα πλεονεκτήματα χρήσης χαλιού ή μοκέτας


 

Τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την επιλογή ενός χαλιού καλής ποιότητας είναι πολλά και σημαντικά. Ένα καλό χαλί προσφέρει ηχομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ζεστή αίσθηση στο χώρο, ασφαλές και αντιολισθητικό πάτωμα, έχει υποαλλεργικές ιδιότητες , είναι εύκολο στη τοποθέτηση και το καθάρισμα και προσφέρει στον καταναλωτή τη δυνατότητα να επιλέξει το σχέδιο που του ταιριάζει καλύτερα.


Ηχομόνωση
Η ηχορύπανση στα σπίτια έχει σημαντική επίπτωση στην ψυχική υγεία των κατοίκων τους και από αυτή την άποψη ένα χαλί παίζει σημαντικό ρόλο στον περιορισμό του θορύβου μέσω της απορρόφησης θορύβου (έως και 30 dB).


Εξοικονόμηση ενέργειας
Τα χαλιά συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση της θερμότητας στο δωμάτιο κι ως εκ τούτου στην εξοικονόμηση ενέργειας. Τα χαλιά είναι φυσικοί αγωγοί θερμότητας και συνιστούν ένα φυσικό υλικό θερμομόνωσης. Ως αποτέλεσμα ένα 10 % της θερμότητας του δωματίου που θα εξανεμιζόταν με κάποιο άλλο τύπο δαπέδου διατηρείται στο δωμάτιο χάρη στο χαλί.


Ασφάλεια
Η ασφάλεια που προσφέρει το χαλί είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας τόσο στο σπίτι όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Ειδικότερα τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι ωφελούνται από τις αντιολισθητικές ιδιότητες των χαλιών και σε περίπτωση πεσίματος, η μαλακή υφή του χαλιού μειώνει το κίνδυνο τραυματισμού.


Υγεία
Χάρη στη δυνατότητα τους να δεσμεύουν τη σκόνη, τα χαλιά συνεισφέρουν στη δημιουργία ενός υγιεινού περιβάλλοντος.
Ο μύθος ότι τα χαλιά δημιουργούν αλλεργίες δεν αληθεύει γιατί η σκόνη δεσμεύεται μέσα στις ίνες του χαλιού με ασφάλεια έως ότου καθαριστούν ξανά με την ηλεκτρική σκούπα.
Καθαριότητα και Συντήρηση
Τα χαλιά καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.


Γενικότερα


Τα χαλιά είναι εύκολα και γρήγορα στην τοποθέτηση και αφήνουν στον καταναλωτή μεγάλα περιθώρια δημιουργικής ελευθερίας στην επιλογή των σχεδίων και της ποιότητας : μοντέρνα ή κλασσικά, πολύχρωμα ή μονόχρωμα, shaggy, δερμάτινα, μάλλινα, συνθετικά ή σύμμεικτα κ.α..
Τέλος ένα ποιοτικό χαλί , με σωστή χρήση και συντήρηση, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής


Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.plasteldeco.com  για να δείτε την πλούσια συλλογή μας σε χαλιά shaggy. Παραγγείλτε ηλεκτρονικά για να εξοικονομήσετε χρήματα.

ΠΛΑΣΤΕΛ Γ. ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ
Αγ. Δημητρίου 4,
Ψυρρή, όπισθεν οδού Αθηνάς
Τηλ. 210-3218360

Fax. 210-3214193
https://www.plasteldeco.com
 

—————

Πίσω